Jump to content
GIGN Forum

redhot

Mirstīgais
  • Posts

    183
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by redhot

  1. Tātad noteikti te ir kādi, kas nodarbojās ar kādu sporta veidu. Ja ne, tad noteikti tādi, kas kādreiz ir nodarbojušies ar sportu. Kā jau sportistiem pienākas, pienāk sacensību dienas. Pirms tām gan jau katrs par kautko domā varbūt nedomā, koncentrējās, utt... Gribētu uzzināt jūsu viedokļus kā jūsuprāt vislabāk varētu noskaņoties pirms sacensībam, spēlēm or whatever. Kādi speciāli paņēmieni kā atbrīvoties no uztraukuma, liekajām lietām, utt. Zinu, ka katram vairāk vai mazāk jābūt sava pieeja, bet nu varbūt ir kautkas, kas īpaši nostrādā.

  2. Otrās spēles acīs krītošākās vietas:

    pirmā - negūstam nevienu vārtus, 120 minūtēs vsp iemetam tikai vienus, tātad spēli nevar pat teorētiski vinnēt.

    otrā - Krievi 5x pēc kārtas palēlinājumā rādīja kā Ozoliņam iekrāva pa seju.

    Paldies par uzmanību...

  3. nu bļe, ja uzvar viņi tiek konferences pusfinālā, ja tur uzvar, tad konf. finālā, ja tur atkal uzvar tad tiek lielajā finālā, ja tur atkal uzvar, tad iegūst Gagarina kausu. Ja kautkur pa ceļam padirš sērijā līdz 3 uzvarām tad izkrīt ārā.

  4. Kr4 problēma tāda. Man ir rūteris + visi vajadzīgie štrunti ar savu wireless networku (WPA). Pieeja ir zem paroles tātad tikai manam laptopam un PC noslogots traffiks tur nevarētu būt. Viss itkā normāli, internets strādā bet ik pa brīdim, pat teiktu bieži PC tiek pazaudēts connection\'s un/vai svārstās signāla stiprums. Rūteris neatrodas nekādā dirsā, utt. Vai ir kādi efektīgi veidi kā uzlabot, nostabilizēt signālu, kautvai kautkādi softi, utt...?!?

    Nets pazūd tādos gadījumos, kad tas vienkārši stāv, netiek izmantots, kautvai 5min vai pieņemsim kautko spēlēju. Tā sērfojot browserī viss notiek un ātrums arī ir labs.

    EDIT: problēma ir tikai PC, laptopam viss notiek.

  5. (pārsvarā gan Triobetā, kas, manuprāt, ir ļoti labs pokera sērverīts :thumbsup: )

    Pagaidām spēlēju tikai "freeroll" turnīros,kad būšu tur savinnējis naudiņu, tad iešu arī uz "cash game". Savu naudu gan pagaidām neieguldīšu. Jāuzkrāj pieredze, lai tas būtu tā vērts.

    Par sasniegumiem - nu tā, reizēm gadās labi freeroll turnīri. Vienā vinnēju 33 centus(smieklīgi, jā, bet pāris šitādi turnīri un tad jau var iet uz cash game ar minimālajām likmēm). Vēl smieklīgāk, vakar turnīrā vinnēju 2 centus :khehehe:

    Lai nu kā. Viens padoms pokera spēlmaņiem. Spēlējiet uz tādām likmēm, kad jūs spēlējot nedomājiet par naudu, kur uvariet pasēlēt.

    Freerollos pieredzi diemžēl uzkrāt nevar.

  6. Tapēc ka Šveice neskatās uz to cik daudz līmeņu augstāk ir komanda pret ko viņi spēlē. Uz papīra neviens nekad neuzvarēs un nav arī uzvarējis. Viņi vienkārsi iet un dod iekšā neatkarīgi kas viņiem ir pretī.

  7. Minimāls favorīts ir Kanāda. Betseifā uz Kanādu koefs ir 2.10, uz Krieviju 2.75, overtaims vai buļļi 4.30.

    Ja es liktu uz šo spēli, liktu uz Krieviem. Man nav izskaidrojuma.

  8. easy, liec tik uz tiem uz kuru ir vairāk uzlikts. :D

    What da fak did you just say? Vai nu es nesapratu vai tu reāli nofeilojies. Toķikā cilvēks, kas vienreiz dienā atver "avīzi" un izlasa kautko par sportu plusos varētu noturēties varbūt pēc pāris betiem.

  9. Priecājies ka vispār, mazā Latvija ar savu dinamo Rīga klubu tiek uz olimpiskajām spēlēm. Tas jau ir sava veida panākums.

    Pat NHL eksperts (skatijos tiesraidi nhl.com) adzina ka ta ir Latvijai naves grupa.

    tipisks latvieša viedoklis. tik cik ir ir, vairāk nevajag. Nu bet protams ko tur vēl censties pret Krieviem vai čehiem. mēs jau skatamies uz uzvārdiem un sejām kas tur spēlē, tapēc jau uz laukuma neko nevar izdarīt.

  10. Tikpat labi skeletonā varam izcelt piemēram pirmo un trešo vietu. Martins protams pēc sasniegumiem ir augstāk, bet tieši treniņbraucienos Tomass apguva to trasi bik ātrāk un uzradīja labus laikus. Kr4 medaļai jābūt, tikai kādai?

  11. Vot 2ie varti tur kaut bija metiens buutu tur saspelejushies un pakasushi ripu. Latvija nav tik augstaa limeni, lai vareetu ar saspeleem kautko bidit. Nu vieniiga ceriiba ir Slovakija. Pret Chehiju nebuus viegli, nebuus...

    Es tev tagad pateiksu kapēc tev liekas, ka LV ir tāda taktika. Tapēc, ka bļeģ latvijai bļaģ nav bļaģ normāls čalis no ahūjēna labas līgas, kurš spēlē ieliks savu 1 banku kā likts + kādu piespēli iegrūdīs (es jau to biju teicis bet nu poh). Tapēc arī ir jāgriež tās piespēles līdz nelabumam kamēr kāds nonāks labā metiena mozīcijā. Par vārtiem kuri jāiemoca ar gaļu vispār neiet runa, vienīgi kautkādi rikošeti. Pret Krieviem tas izpaudās ļoti skaidri, kāds no mūsējiem uzsāk uzbrukumu vai vienkārši sāk mudīties uz vietas, ok vienam tiek garām, nākamais šo apstādina. Vienīgais, kas centās kautko saasināt, kautko ņemt uz sevi bija miķelis.

  12. Īstenībā paši krievu līdzjutēji jau nedaudz biksiņās ielaiduši. Pagaidam tikai 1 bronza, un priekš tādas lielvalsts bik škrobīgi ja latvieši šos paņems pie rīkles. Nezinu vai pluss vai mīnuss ka sacelta milzonīga ažiotāža ap šo spēli.

  13. Īsti nesapratu par ko Kreipāns tur tik ļoti jūsmoja sakarā ar Rastorgujevu. Čalis ar potenciālu un gribasspēku pirmajā olimpiādē ticis 60niekā. Nekas nenormāls tas nav. Cerams ka izaugs jauns izlases līderis.

×
×
  • Create New...