Jump to content
GIGN Forum

Jaanis

Mirstīgais
  • Posts

    147
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jaanis

  1. Tā viņi dar...tu uzticies, sapņo par komandu... par panākumiem. Tad, vienu brīdi, tev sāk likties jocīgi, ka komandas biedri vairs nedropo un nākamajā brīdī tu jau esi nobloķēts steamā...tā viņi dar... izspiež visu līdz pēdējam un tad nomet grāvmalā, kā vecu, nevajadzīgu lupatu.. tā viņi dar...

    • Like 3
  2. Bet GO vsp ir tā vērts? :D

    Ir vērts. No 1.6 uz cs:go pārgāju apmēram pirms 2 mēnešiem, sajūtas apmēram tādas itkā tu būtu pārkāpis no automašīnas bez stūres pastiprinātāja uz auto ar elektrisko stūri - itkā pagriezties var, bet nejūti vairs tik labi ceļu, nedaudz sintētisks tas cs:go ir sanācis, bet savādāk tam nav ne vainas. Katrā ziņā, atpakaļ uz 1.6 neprasās.

    Nezinu kā ar to atpelnīšanu, jo pa šo laiku man uz steam konta ir sakrājušies tik ap kādiem 3 eiro, pēc gada varbūt būs desmit, jo visi tie sūdiņi, kas krīt arā spēļu beigās, maksā pāris centus. Protams, ja paveicās vai arī ja tu māki tirgu, tad ir cita lieta.

  3. Ir jēga ņemt 27inch 24 vietā?

    + kāds ir jūsu monitors, klaviatūra, pele un austiņas?

    Jau gandīz 3 gadus lietoju 27" ar 2ms un pasūdīgiem leņķiem, nav ne vainas. Citreiz sanāk piesēsties pie 24"nieka un tad ir tāda sajūta kapēc monitors tik maziņš un kā pie tāda vispār var kaut ko darīt(pārspīlēju).

  4. Kur pierādījumi, ka jan ir tas pats ?

    Es jūtu sazvērestības teorijas sāk virmot gaisā!

    Kas zin, varbūt tiešām īstais jans kautkur tagad vēl joprojām guļ piesiets pie radiatoriem ar spīdzināšanas pēdām, kamēr neģēļi izrīkojas pa savam prātam ar iegūto gign foruma paroli!

  5. paldies ka atgaadinaajaat, tuuliit apriilis klaat. protams ja tajaa sisteemaa ieiet 1x gadaa, tad ir aizmista gan parole, gan kur staav tas nejeedziigais paraksta fails.

    edit:

    un protams tante no VID, kura peec deklareeshanaas zvana un staasta cik liels nuubs es esmu:D

  6. Izskatās, ka tev tas laptops vienkaarshi uzkarst, jo man taa speele gaaja ljoti labi uz aizveesturiska -

    Intel® Core™2 Duo Processor E6700

    (4M Cache, 2.66 GHz, 1066 MHz FSB)

    ar geforce 560 videni.

  7. Izskaidro vienu, kādēļ visu laiku tā stulbā skatīšanās sienā? Un visu laiku tu lūri sienās.

    Tad Tu man uzliki banu par skatīšanos sienās? Pārsvarā skatos sienās, ja kādu otrā pusē var sadzirdēt - tādējādi mēģinu iecentrēt skaņu, lai labāk saprastu atrašanās vietu.

  8. Tās ir domātas prodigy.

    Te es Tev iedošu pārīti no cbble:

    06:15 it kā nekas traks, bet lai šitais moments paliek prātā;

    07:30 nepatīk, tas, ka jāskatās grīdā, varbūt nopētīji radaru, bet par neveiksmi vēl Tur pārīts čaļu patrāpijās;

    10:40 aizskrien uz B un saproti, ka šoriez tur nebūs ņēmiena (ķeksīša pēc, lai šits moments te paliek);

    19:20 no kastes pārlec uz stūri jeb uz T;

    21:10 te viss raunds ir sulīgs, sākas ar to, ka atkal aizdeso uz B, paskatās uz maģisko T izeju un saprot, ka šitajā raundā te galīgi nekā nebūs, nebija ar`;

    24:10 šiten galīgi nepatīk tas, ka mērķis ir precīzi T, atsaucoties uz demo kopā, Tev praktiski visur kā Tu izžurko ārā, tā mērķis ir nolikts jau tieši kur vajag;

    24:30 Tavam skilam neraksturīgi, ja jau esat 1v1, tad skaņa te spēlē lielā mērā, bet tu pirms planta kaut ko dīdies, lēkā, staigā, kas humanu tikai nodod. Teleportējies ar, protams, uz aklo, neko nepārbaudot, lai jau būtu.

    26:30 te mans priekštats par Tavu skaņas nolasīšanu grandiozi tiek zemē samīts, es pilnībā ticu, ka Tu pēc skaņas + radara nenolasīji, ka tas, kas Tev skaraida garām ir T. Raunda pēdējais kils ar labs;

    27:50 tur viens T palika dzīvs, viņu Tu galīgi noignorē, ejot prom no slaktiņa vietas, Tu tai vietai velti nicinošu skatienu un vairs neliecies ne zinis, ka viņš varētu atnākt un Tevi noņemt no statistikas, bet atkal Tev veicās, jo viņš tak no turienes aizgāja prom, ko kārtējo reizi Tu uzminēji.

    100% wh nekur neparādas, tas ir loģiski, jo ja parādītos, diez vai kāds te kaut ko izsaktītu.

    cbble

    6:15 - really? nez no kurienes vēl nošāva manu komandasbiedru uz kuru es skatījos

    7:30 - nedrīkst skatīties grīdā un vēlams arī strafe neizmantot, savādāk padomās ka wh - pilnīgi nepamatots apvainojums manuprāt, jo tur var dzirdēt kā T lec lejā un sasitas:D ik pa laikam.

    10:40 - protams, ka tur nebūs ņēmiena, jo tur jau aizskrēja kādi 3-4 ct

    19:20 - man vajadzēja vienā un tajā pašā vietā tupēt ja? :D

    21:10 - tas pats, kas 10:40

    24:10 - kapēc lai nebūtu mērķis tieši tur kur vajag?

    24:30 - es gribēju uzlekt uz tās maliņas, bet nesanāca :D. Kāda jēga tur kautko pārbaudīt pie vārtiem, ja ir 1v1 un t visticamāk ka būs kautkur tuvāk pie c4, un ja arī t tusē pie vārtiem, tad tāpatās man ir izdevīgāk uzreizi teleportēties pie c4.

    26:30 - protams, ka es zināju ka tas ir T, bet sākumā es gribēju novātk to čali bedrē

    27:50 - nafig man viņam skriet pakaļ?

    prodigy

    4 minūte - apskatīties kas notiek no t bāzes puses skaitās wh? vai arī tev likās aizdomīgi, ka es ar walk pārbaudīju stūrus? camon

    10 minūte - afigeķ, Jan ieskrien un pārbauda jumtu, laikam wh. c1kos! tajā vietā sēdēja jau otro reizi, pirmo reizi novācu.

    Principā tavas nosauktās epizodes ir ļoti vājas un es nesaprotu, kā tu vari vispār kādu banot, ja tu pēc tādām epizodēm spried par wh.

    Lūdzu beidziet šo teātri un noņemiet man banu!

  9. Principā cbblaa man nenormāli aizgāja spēle, jo tādu rezultātu (beigās bija kautkas ap 50:8 ), kopš atsāku spēlēt cs, vēl nebiju uztaisījis :), parasti ir ap 2:1, ja paveicas 3:1.

    Protams pie rezultāta 50:8 visi pārējie domās ka ir wh, it īpaši tie kuri ir vairākas reizes nošauti un dusmīgi, tas ir tikai cilvēcīgi. Bet nu tu pats saki, ka 100% wh tu tur neredzi.

  10. Labdien dārgie admini!

    Tikko war3 serverī man uzlika nepamatotu perm banu. CS spēlēju jau no vecā apollo laikiem, kā arī ilgus gadus adminēju uz vecajiem netgames serveriem un čītus neesmu lietojis un nelietoju. Lūdzu noņemt banu!

    * [WAR3FT] You will reincarnate all of your weapons next round

    +-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

    | BANA ID: 135243

    | ADMINS: CrEaTivE

    | NOBANOTAIS NIKS: Jan

    | NOBANOTAA IP: 213.180.96.39

    | IEMESLS: WH

    | UZLIKTS: 22.02.2013 14:08

    | Uzlikts pirms mazak ka minutes

    | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

    | Info webaa: http://www.gign.lv/

    demo - http://pussy.gign.lv/war3.gign.lv/2013-02-22/weekly-war3.gign.lv-1302221357-de_prodigy.zip

×
×
  • Create New...