Jump to content
GIGN Forum

Opium_doctor

Mirstīgais
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Opium_doctor

  1. Pēc specifikācijas nepieciešams Windows XP SP3 un uz augšu, 64bit versijai pēdējā ir tikai SP2, varbūt arī tāpēc nevar palaist. Iespējams SP3 ietver sevī kaut kādus DirectX uzlabojumus.

  2. Ja māk visu pareizi uzstādīt, tad ar V-sync(60fps) būs vismaz divas reizes labāk nekā bez un ar 100 fps, tas tā ... Lieta jau ir tur, ka lielāka daļa LCD monitoru vairāk par tiem 60 kadriem sekundē nemaz nevar parādīt, tāpēc uzliekot vairāk par monitora atbalstītajiem fps rodas kropļojumi kustībā(Screen Tearing - horizontālās līnijas pāri visam ekrānam), @ boot.lv bija ļoti labs raksts par šo ģelu LINKS ...

  3. Tavā gadījumā palīdzība ir pilnīgi visu gatavu iedot, jā, man ir war3:ft mods ar pārveidotu get_user_team funkciju, par samaksu iedošu tev gatavu, var arī mēģināt rakstīt @ alliedmods, bet tur non-steam = no support, tagad viss ir no tevis atkarīgs, un nav tā, ka vienā vietā nomaina funkciju un viss būs, viņas tur ir desmitiem, kas ir jāpārveido!

  4. Izsaku savas domas, pievienojos Pensionāram :D Čalīt, šeit nav nekāds saits kur apspriež tavus demo ar WH :D EDIT: okey biku pārspīlēju ;)

×
×
  • Create New...