Jump to content
GIGN Forum

uN-Named.!.

Mirstīgais
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by uN-Named.!.

  1. Nē , nu esmu ar šito nožēlojamo lopu kopā spēlejis ,skill vinjam 0 , ne kur nav manits ne gg , ne cgc ne gather.....

    Es jau tur īpaši wh nesaskatu, vismaz ,ja es būtu viņa vietā , bet zinot šo džeku , tad nu ir 99%wh , jo pāris reizes ,kad spēleju cs un ēdiens gatavs ,paskatos kā kurš spelē , es sapratu ,kad čalim smadzenes ir domātas, lai mācētu google ierakstīt download WH.

    saucās PUBER SKILL> :lohs: :lohs: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :lolza: :lolza: :lolza: :lolza: :lolza: :lolza: :lolza: :lolza:

  2. qucik aim ,nav jau jabuut obligati baigajam PS masteram,lai te liktu sigus , cilveku gaume ir dazhada , varbut tieshi vinjam patiks , tas darbs ,kur mazak ieguldits laiks , nekaa tas kursh taisits ljoti ilgi.

    Man likas ljoti stulbi no tavas puses vardi- Pēc tavas attieksmes un runas veida redzu, ka esi defaults non-steam puberis , taa bija domata tada kaa metafora ,vai kaa ?

    Jo ja cilvekus salidzina ar cs , nu tas nu , gan butu baigi stulbi , tas jau liecina par kkadu atkaribas pazimi un degradaciju.

    Bet nu WMP , jau arii beztemaa saaka te kko murgot.

  3. Nu problema tada , kad agrak vareju mierigi speleet visas kartes , bet nu tagad , kad gribu iiet serveri un ir kada karte , pienjemsim dustbowl kuru agraak ar speleeju, man paradas your map is different utt.

    Esmu meklejis google , bet tur kartes ir parsvaraa pa vienai , varbut ja kadaam nav zheel , ttad varetu savas kartes ieksh yy.lv upload.

    Jau ieprieksh liels paldies,

×
×
  • Create New...