Jump to content
GIGN Forum

LiL LuPaTa

Mirstīgais
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LiL LuPaTa

  1. www.SINCE.lv

    78kx4g4awrj1e6dwy1ym.gif

    Projekts jau pastāv kopš 2008. Marta. Administratoru laika trūkuma dēļ viss apstājās, no projekta lēnām aizplūda tauta.

    Bet tagad projekts ir atpakaļ pilnā sparā. Ir daudz brīvas vietas, dažādos amatos. Apmeklējiet forumu, lai uzzinātu par amatiem kā arī, lai vienkārši pavadītu savu brīvo laiku. Administrācija uzklausīs un izskatīs katru sūdzību un ieteikumu.

    SINCE.lv piedāvā 4 konter-strike serverus:

    Only DD2 - dd2.since.lv

    War3 - war3.since.lv

    DeathRun - dr.since.lv

    Surf - surf.since.lv

    Pašreizējais konkurss:

    Tevi Tikko Sakapāja (protams, ir labas balvas)

  2. Sveiki! ;)

    Man ir tāda neliela, problēma ar mikrafonu - tieši iekš Counter-strike.

    Kad runāju iekš skype, vt, mumble un vēl pa ko es tur runāju ... :D mani dzird labi, bet kad ieeju iekš Counter-strike kāda serverī gan cw serveros, gan arī tajos pub, csdm, jb u.tt. man mikrafons raustās, itkā es nevis turētu to pogu, bet gan spaidītu un ir ļoti grūti saprast, ko es saku.

    Es pats nezinu, kur ir vaina, mikrafons man šis jau ir trešais, tātad vaina nav tamā. (mikrafonus nemainīju speciāli dēļ cs :D). Tad man vēl viens draugs teica, ja ir pieslēgta web kamera pie usb, tad jāatslēdz, bet tāpat nekas nemainijās. :/

    Tāpēc vēršos pie jums, varbūt kāds ir saskāries ar šo problēmu un jau ir ticis ar to galā, tāpēc varētu man to pateikt vai arī kāds man ieteiktu ko darīt, lai novērstu šo problēmu.

    Gribēju vēl pateikt, ka problēma nav iekš paša Cs, jo agrāk, kad spēlēju gan ar p47, gan 48 un tagad ar steam vienmēr raustās tas mikrafons iekš Cs, kad runāju. :S

  3. Labvakar! ;)

    Rakstīšu īsi. Ir vajadzīgs koderis, kurš māk labi sakodēt mājaslapu un palīdzēt vēl ar kaut ko, piemēram, salikt kopā forumu ar sākumlapu vai palīdzēt ar kaut kādiem skriptiem vai kaut ko savienot.

    Ja interesē, kāds izskatās dizains, tad ŠĀDS. :mmmhhh:

    Par cenu un citām lietām rakstat man skaipā - slozyy

  4. Omg, domāju, ka tas ir dators, bet tur īsti cilvēki, viena meiča, gribēja, lai es to aicinu draugos, salaist ar mani .... :D

    Bet vispār labs ... gribētu zināt, ka var pieteikties, lai var čatot ... :P nu lai kāds ar mani čato ..., nu gan jau, ka sparatāt! Ja kāds zin, atsūtat pa PZ. :)

×
×
  • Create New...