Jump to content
GIGN Forum

krapals

Mirstīgais
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by krapals

  1. pievienojos mans rokraksts arii neruulsz ! visiem tiek pieshkjirts nekas !
  2. tev veciit sarkanaa ir pieshkjirta - taa kaa turpni seedeet malinjaa un sildiit shokus !
  3. macho , kaada atskjiriiba , man vajag es arii jautaaju , labi bez apvainojumiem - tev arii tiek pieshkirti briivpusdienu taloni vieteeja veel padomju laika eedniicaa, tos droshi vari doties sanjemt Dziedoho Gaujas krastu ielaa 15 !
  4. blody`j draudzinj nemocies, shurpu turpu pastaipies, tad pie shangas pievelcies, tas viss ir suuds , ej malinjaa uz solinja pasildies ! aldis ir cilveeks , kursh mani saprot .
  5. krapals

    Reeciigi

    Viss stop, macho paliidzi , izdaliit sarkanaas kartinjas jo mach kljuust garlaiciigs !
  6. Atbildeeshu vienkaarshi, neesmu lunis, kaa arii -- fiksi nost no laukuma ! paldies pa padomu sakaraa ar nikiem , labs ko a , fuck, bet tu jau nedzirdi tu neesi uz laukuma !
  7. krapals

    Pasakums

    Diesel es tevi atbriivoshu- hop hop , kas tev aizmuguras vai tas nav tiesnesi - krapalis, tochna un kas vinjam rokaa - kartinja - taatad briivs, sarauj darbus un atpuuties zheel ka ees nevaru buut pat tuvumaa katedraalei, riigai , latvujai , bja ko es te gauzhos , hop hop un man pasham arii tiek pishkjirta kartinja !
  8. krapals

    Reeciigi

    Bucher tu laikam palaidi garaam vienu ljoti svariiu lietu, tev no Centraaltirgus galvenaa tiesnesha , kas ir man mazliet paziisams (nu kaa jau tiesneshi sava starpaa paziistami) tev tika pieshkjirta - dzeltnaa kartinja, taatad no laukuma centra vari paariet uz malinju, lai pie naakamaaas kartinjas nevienam netrauceetu turpinaat machu !
  9. fragmachine (sorry ja neuzrakstiiju tavu niku pareizi baigais slinkums bija skatiities kaa jaaraksta) - viss tev bljin no sporta komitejas reeaals diskaabelis ! malinjaaa luudzu ! P.S kaads zin kur Jurko pazudis ?
  10. atvainojiet,bet es domaau ka reaala huijnja te briest !
×
×
  • Create New...