Jump to content
GIGN Forum

kriciz

Mirstīgais
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kriciz

  1. Jautājums ,ja vēlos uzsākt spēlēt onlinā pokeru ,izmantot to iespēju caur pokerstrategy.com ,kur dod papildus tos 50$ kā starta kapitālu ? K-ko dzirdēju ,ja tu spēle no tā starta kapitāla ,tad nemaz nevar izņemt vinnēto naudu ,pirms pats neesi k-ko iemaksājis ? Kurā pokera roomā iesakat spēlēt ?

  2. šajā turnīrā ,bet mani tā īsti neviens nezin no gign'a. Un es arī nevaru tā sadraudzēties

    ar iemītniekiem ,jo spēlēju csdm'ā un tur skaiti nav laika sarakstīties pa chatu kā piemēram

    pubā , pubā tu nomirsti parunā ar visiem parējiem un tā var sadraudzēties. Tākā labāk random.

    Vai arī tie ,kas var savākt teamu no 6 cilvēkiem vai 9 skatoties kāds turnīrs būs ,lai vāc. A tie

    ,kas grib vienkārši uzspēlēt (piemēram ,ka es) ,lai tos randomā samet. Ko teiksiet?

    Čali tu atkal nesajauci sadaļas ? Kāds pie velna vēl csdm serveris ?

  3. Tu arī forumā esi tikpat debīls kā ingeimā ...

    Nu man nav nekāda prieka spēlēt gign turnīru ar spēlētāju kuru redzu pirmo reizi . Un nu nav tas top200 arī tik tieši jaņem . +Ja tu esi aktīvs spēlētājs ,tad es nedomāju ,ka tev ir neiespējami tik k-kādā top 300 .

  4. Vajag sataisīt vairākas komandas un katra nolems laikus. Var jau katvai mēnesi spēlēt, es domāju ka gign var atļauties vienu tf2 serverī ar 13 slotiem priekš turniriem.

    Nu ja tu uzmanīgi izlasītu dominixa postu ,tad tu saprastu !

    Bet nu īpaši apdāvinātiem ,es varu paskaidrot - Lai puse no turnīra spēlētājiem ,nebūtu tādi ,ko tu redzi pirmo reizi unkas gignā nav vispār spēlējuši !

  5. Skam ,padomā kā k-kādi solliji ownotu k-vai tos pašus mediķus .

    Tad jau drīzāk varētu uztaisīt tā ,ka visi spēlē ar vienu klasi ,visinteresantāk būtu mediķi ,snaiperi , spiegi ! Var spēlēt tā ,ka katrā raundā ir cita klase ar kuru jāspēlē . Piemēram 1 raunds sākas ar scoutiem ,2ais ar sollijiem utt.

  6. Tādā gadijumā var arī savākties uz serveri ar pw uz nopietnu spēli kā allstars, bet bez jebkāda klašu limita un kkādiem modificētiem statiem, piem RANDOM itēmām uz random klases kad spawnojies (ir tāds mods).

    P.S.

    Arī piekrītu LAVRx, bet nevēlos to parādit citējot un rakstot +1 jo tas pārkapj foruma noteikumus.

    Nu bet kapteini var iecelt pati komanda ! vai arī nē :D

  7. Piekrītu idejai par lozēšanu komandās . Piesakās noteikts skaits spēlētāju x ,kurus sadalām y komandās kurās ir no 5-8 spēlētāji . +Nemaz nekādus kapteiņus nevajag ,vnk ielozē komandā nr.1 vai nr.2 ,pctm var izdomāt nosaukumu katra komanda kādu grib .

    Ja worms negrib ķēpāties ar izlozi ,spēlētāju uzskaitīšanu ,domāju ,ka kādam laiks ir tā pavairāk un varētu to uzņemties !

    Ja piesakās mazs skaits komandu ~8 ,sadala 2 grupās ,kur izspēlē katra ar katru 1 spēli un pctm 2 labākās no katras grupas tiekas play-off . Ja piesakās lielāks skaits komandu ,var uzreiz spēlēt play-off !

  8. Brr ,galigi biju aizmrisis par sho speli biju iesprudis laikam uz 5mb ,kur tas simbrands janovac . Vnk izbesija taa leekashana virs uudens ,vnm iekritu k-kur :D No rita saku atkal ,vnk visu dienu nospelejos ,visu izgaju . Priekshpedeja misija pret tiem krustneshiem un Robenu gan nobesijos kamer izgaju :) Visp. storys likas interesants ,ka beigas tavs skolotajs bija tas ljaunais :D Un likaas interesanti pectam Real life pastities e-mailus ,tos uzrakstus ar eagle vison . Kads k-ko ir palasijies par tiem uzrakstiem ,un par to Desmondu ,kaads tur storys ?

×
×
  • Create New...