Jump to content
GIGN Forum

moby

Mirstīgais
  • Posts

    3987
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by moby

  1. Un ko atstatu pie varas? Krievus un tos zaļos sīčus, kas bļauj, ka saeimā vajag jaunas asinis?

    Vislabprātāk redzētu Saeimā saskaņiešus un jaunās partijas, kurās nav bijušie politiķi.

    Un NĒ! Es nebaidos,ka pieņems divvalodību, jo to NEVAR izdarīt (ok, var, bet tad ir jāmaina satversme, kam jāveic referendums ar kvorumu, politiķiem tā ir politiskā pašnāvība, etc. pārāk daudz risku). Tāpēc Visu Latvijai skaisti ķer uz muļķi jauniešus un pensionārus, kas to nezin.

    Par oligarhiem, nu ko var vervelēt, ka viss viņu vaina. Reku nebija viņi pie šprices pēdējās saeimas laikā (izņemot partial lembergu), labāk nepaliek. Un tas, kas paliek labāk ir saistīts ar globālo ekonomiku nevis ar to, ko tie pediņi te izdara.

    Gribu tālredzīgus politiķus ar vīziju 20,30, 50 gadiem. Un vismaz speciālistus kādās jomās.

  2. Iešu un balsošu pret. Tiaki tāpēc, lai stulbeņi neiet sabalsot par ZRP, nacapvienība nedabūtu vairāk vietu saeimā. Diemžēl tad nāksies samierināties ar jauno oligarhu partijas (Vienotība) palikšanu pie varas, kas ir debīli. Ja būt uiespēja, labprāt tiktu vaļā no visām trim partijām.

    • Downvote 3
  3. Soviet Story , protams, ir ļoti gudra filma, kur varam sasmelties daudz gudrības, bet nekas vairāk par propagandu tas arī nav

    Beidzot šajā forumā ir kāds, kas ir ar manis vienisprātis par šo faktu. Pagājušajā reizē par šo tēmu diskusijā dabuju maukt viens pret visiem :D

  4. Pirmkвrt - produkts masas uzaudzзрanai absolыti nederоgs! Viss par zemu. Tur no vienas porcijas pat ceturtв daпa maltоtes nesanвk.

    Otrkвrrt - apraksts liecina par to, ka pвrdevзjs neko nezina par savu produktu un par sfзru, kurai produkts paredzзts.

    Treрkвrt - var nomirt arо no C-vitamоna tabletes. blaknes ir normвla parвdоba un tвs var parвdоties arо no tava produkta. Parastajos uztura bagвtinвtвjos (nerunвju par low-end рit) nзkв nedabiska arо nav (jв ir atseviрнi produkti ar kвdвm ноmiskвm piedevвm, taиu uz burkas viss rakstоts, neviens neliek pirkt).

    Ceturtkвrt - priekр normвla svaru zвle иaпa tur pietiks varbыt 5-10 porcijвm. So - price/performance absolыti nekam nederоgs.

    Piektkвrt - ро nav Pзrk/pвrdod sadaпa!!!

    Sestkвrt - masa neaug atkarоgi no tв cik daudz/bieюi blieю iekрв uztura bagвtinвtвjus!

    Septоtkвrt - рis produkts der kвdai bagвtai dвmai, kas izdomвjusi savus 55kg padarоt par 50kg. Nekam citam!

    Astotkaєt - porcija tava sыda nav ne tuvu tik enerмзtiski un uzturvзrtоbвm bagвta kв tevis pieminзtв maltоte ar 120 g rоsu, 100 g vistas! labвkajв gadоjumв 1/5-1/8 daпa no tevis pieminзtвs maltоtes.

    Devоtkвrt - izlasi pats, kas uz iepakojuma rakstоts - "Natural balance shake", nevis mass building protein shake!

    Kopumв mana teorija - pats ieberzies ar рito sыdu un tagad gribi iesmзrзt kвdam sоkam glupiнim. Uzskatu par savu moderвtora pienвkumu, apskaidrot pвrзjiem, ka tavs produkts galоgi neatbilst nedz tevis sniegtajam aprakstam, nedz arо ir esoрвs summas vзrts.

  5. Pilnīgs bleķis!!! Kā kalorijām tik bagāts un ogļhidrātiem pārbagātināts un uz rauga bāzes esošs dzēriens 1. kārt var neuzbarot; 2. var uzraisīt lielāku ēstgribu?

    Tas ir tas pats, kas pateikt: kola neuzbaro.

  6. Whey prots ir labs un ir ieteicams jebkura mērķa sasniegšanai. Ja met svaru nost nedrīkst (drīkst,, bet nav ieteicams) geinerus lietot (whey prots + visādi vitamīni, un daudz ogļhhidrātu)

    P.S. izskatās, ka man ir iedots moderatora statuss šajā foruma sadaļā :) nice

  7. Ar ko atšķiras rush pokers no parastā pokera?

    Vai kāds varētu ieteikt, vai paskaidrot Turbo izspēles variantus, jo esmu tight tipa pleijeris, bet kaut kā spēlējot turbo galīgi nesanāk sagaidīt pietiekoši daudz roku, lai varētu turēt līdzi vismaz average stackam. Spēlēt vairāk rokas? Lielāki reizi? Nu apmēram principu vajadzētu saprast. Būšu ļoti pateicīgs.

×
×
  • Create New...