Jump to content
GIGN Forum

AsShoLe

Mirstīgais
  • Posts

    339
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AsShoLe

  1. Sveiki šodien beidzot nopirku un uzliku v-karti :D 22 Februārī nosvilināju :D Kr4 uzliku video draiveri viss ok , bet viens es nopirku biku jaudīgāku man bija 256Mb bet tagat 512Mb bet neskapēc spelējot cs man ping ir lielāks nekā agrāk (spēlēju savā serverī!) spelēju spēleju hz nez agrāk spēlējot bija apmēram 15;11, specos sēžot vai kad nomirstu 9un 8 a tagat spēlejot 19;24 sežot specos vai kad esmu nomiris 11 un 14 !

    ā un vēl kas ! A procesora ventilātorā var eļiņu iepilināt ?? jo vnk es barošanas ventilatora iepilināju uzreiz klusāk palika !

  2. Sveiki! :)
    Vakar sākās divainas lietas, sēžu netā pekšņi nopīkstās kompis,bet skaņa kā tad kad uzspiež trīs pogas vienlaicīgi un tad viss itkā nepievērsu īpaši uzmanību, bet pēc kāda laika atkal nopīkstējās un tad 5 sekundes pagāja un atkal un tad 10 sekundes apmēram pagāja un tad atkal. Bet pats dīvainākais tas ka es pat pogas nekādas nespiežu, bet pats no sevīm! Varbūt ir pārkarsis kaut gan šaubos jo stāv 2 kūleri+ vēl uz cietā diska kūleris vai kā viņu tur sauca ar diviem propeileriem :D (srry es īpaši nesaprotu neko no tām lietām!) Kr4 tā viss ir ! Ceru jūs spēsiet pateikt kas pa vainu! :unsure:
×
×
  • Create New...