Jump to content
GIGN Forum

realINGO

Mirstīgais
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by realINGO

  1. pastieties luudzu demo, varbuut arii kljuudiijos. Indeejot tarakaanus, gadaas arii kaadu deriigu vieniibu aizskart :)

    CSDM notiek pilniigs bezpridels. Bano ciiterus, vinji naak ar tie pashiem nikiem atpakalj, klaji liek miiksto uz visu. taada sajuuta , ka daziem labiem jau ir izveidojusies nesodaamiibas iluuzija. Ciito visi kam nav slinkums, peedeejais laiks kautko dariit, citaadi driiz nebuus kam speeleet.

    Varbuut busteru uzlikt ?

  2. Jūs sakāt likumi visiem vienādi - jā nu teorētiski tā ir, bet nevajag akli skatīties pēc likumiem, vajag iziet attiecīgi no situācijas. Teiksim šajā situācijā es personīgi negribētu, ka čalis, kas labi spēlē un kuru nepamatoti nobano vairs netiek gign serverī. Tāpat arī neredzu jēgu csdmā no wh.

    Tas gan ir tikai mans viedoklis, šeit drīzāk vajadzētu paklausīties ko saka LAVRx.

    Macho, neradi precidentu turpmaakaam spekulaacijaam. Naakamais tev jautaas, vai vinsh nav pietiekami labs, lai vinjam banu nonjemtu. 81 diena rada vēlmi padomāt par to cik bieži viņš spēlē/spēlēs gignaa.

  3. :thumbsup:

    Banot bez ie4ekoshanas ir pats stuulbaakais ko var izdariit :lohs:

    Shitam kadram arii ar chekoshanu banu var uzlikt, speelee dīvaini, lai neteiktu vairaak. Cik atceros, pats arii esmu vinju nobanojis.

    NAV runa par to vai drīkst, vai nedrīkst. Ir runa par attieksmi pret apkārtējiem ( palyeriem un adminiem). ja vinsh pieregotu savu niku un speeleetu tikai ar to, tad nevienam nebuutu nekaadu jautaajumu un pretenziju.

    Tad jau vari Klumpu arii katru reizi specot. shaubos, ka tu to dari.

  4. Emolsy tu esi p..mpis, kam ir nospļauties uz paareejiem.

    Tev sagaadaa neizsakaamu baudu, tas, ka tavs speeles liimenis un stils izskataas peec botiskas 4iitoshanas. Tevi nobano jau n'to reizi, bet tu veel aizvien speelee ar stulbiem nikiem un gaidi, kad atkal kaads admins kļūdīsies un tevi nobanos. Varbuut ir veerts beidzot izaugt (lasīt - pieņemties prātā) un speelee tikai ar savu lielisko EMULSIJAS niku, lai netērētu citu laiku. ?!

    Šādā veidā tu atzinību negūsi, tikai nosodījumu.

  5. Shitto dzeku jau laikaa ap 17.00-19.00 paveeroju, shauj labi, iebildumu nebija, ciitoshanaa nevareeju pieķert. Ja nu vieniigi uz vakaru ir kautko iesleedzis. DEMO nevaru noskatiities.

  6. Jaa tas , ka kriitas stati ir labi, un veel vareetu uzlikt filtru, ka statos indivīds parādās teiksim no 1000 fragiem, jo tagad sanaak situācija, ka piem: Klumpa vai Raprocks katru dienu speelees ar citu niku un kas tad buus? Auzas :)

    Itkā tie stati taads suuds vien ir, bet vienalga patīkami.

  7. Sviests ir sarakstiits tik daudz, ka neredzu kuraa serverii tu veelies tiesiibas CSDM vai PUB ... , ja runa ir par CSDM, tad:

    NOrijējs man liekas expansiivs dzekinsh ārpus speele laukuma. Speelee ir ieveerots un negatīvas darbības nav novērotas. Nemāku spriest par chiiteru atpazīšanas spējām, bet galvenais ir vēlēšanās un tad jau prasmes nāk pashas par sevi.

    Ja jau pat SALMS nav skiiries veel no tiesībām, tad shitam dzekam var tās dot :D

    REC

  8. veelaak pastiishos, nenoliedzu varbuutiibu, ka esmu kljuudiijies, ciiteri kljuust aizvien advanceetaaki un truli neskataas caur sienām, un uz vienu cali 10min nav laika veltiit, taapeec reizeem gadaas kaadaa skanju klausiitaajaa saskatiit WH , es papildus progas neizmantoju taapeec man ir gruuti pateikt vai aiz sienas kaadu peeti, vai tajaa laikaa radaraa skaties.

    ja buushu kljuudiijies atvainoshos, ja buusi man melojis - LAI DIEVS PRET TEVI IR ŽĒLĪGS

×
×
  • Create New...