Jump to content
GIGN Forum

Mazinjais

Mirstīgais
  • Posts

    536
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Mazinjais

  1. Tur jau tā lieta - nevar. Ne telefons, ne PC spēj ko izmainīt. Saka, ka itkā viss notiek, visu nodzēsa (super-wipe), jaunais roms uzinstalējās, bet restartējot - viss pa vecam.

  2. Ar līkām rokām jebko var nobrickot. Darot visu pēc xda (links augstāk) pamācībām un liekot pārbaudītus ROM telefonu nesajāsi. Beidz biedēt publiku.

    Kā jau teicu, man sapisās permisijas, nevis nobrickojās pats telefons. Tas notika apmēram gadu pēc roota, restartējoties telefonam.

  3. Ar rūtu īpaši neriskē, savu HTC DHD jau pazaudēju, jo sagāja dirsā permisijas (pašam androīdam pazuda jebkādu permisiju pār savu sistēmu).

    Neesmu vienīgais, kurš šādā veidā padirš telefonu.. Tas skaitlis liekas ir tuvu 10% no visiem rūtotajiem.

  4. Vari pamēģināt izslēgt explorer.exe procesu spēles laikā (ctrl+alt+delete >> Processes >> Ar peles labo pogu uz explorer.exe un End Process), ieslēgt atpakaļ var ar File>> New Task >> explorer

  5. 1. Esi pārliecināts ka opcijās esi uzlicis OpenGL nevis software? Software uz dūmiem reaģē ļoti vārgi, tādēļ arī varētu dramatiski nokristies FPS.

    2. Neizmanto nekādus Ultra mega driver genuine ++++++, viņi tikai visu padarīs sliktāku. Dodies uz ati/nvidia lapu un novelc jaunākos draiverus priekš W7-64bit.

    3. ctrl+alt+delete un apskaties vai kāds process nerij visu datora jaudu, ja rij, pamēģini to atslēgt.

  6. Sveiki..

    Cik skatos, starp geimeriem @ YouTube aiz vien populārākas sāk kļūt kaut kādas kartes, kuras ieraksta video (proti, aizvieto FRAPS/GameCam, nepatērē resursus). Google un eBay neatradu šīs kartes.. Ja kādam ir kāds info, kaut vai kas viņas ražo, lūdzu padalieties..

  7. Sveiki.

    Gribās uzspēlēt vecos, nostalģiskos gabalus, bet vienai spēlei nevaru atcerēties nosaukumu.

    Viss ko es atceros par spēli;

    Veca, varētu būt ap 2002 gadu, FPS, komandā bija 4 cilvēki (misijas), varēja pārslēgties starp tiem 4 cilvēkiem (jebkuru vadīt), bija fermeri (...), vienā misijā bija tilts, bija arī bazukas xd

    Varbūt kāds zin?

  8. Sveiki.. Pa TV jau divas reizes esmu dzirdējis kaut kādu jaunu, nedzirdētu Renāra Kaupera dziesmu (nezinu vai viņš pats izpildīja vai ar grupu), nedaudz paklausoties iepatikās, bet nekur nevaru viņu atrast.. Meklēju google, youtube, utt., nekur neparādas..

    Varbūt kāds zin jaunāko R.K. dziesmu?

  9. Atvaino, ka neesmu pieredzējis pilnīgi visu lai zinātu, kurš jautājums ir debīls un kurš nav.. Pagaidām, kamēr neesmu nolicis tiesības, uzskatu ka jautājums par to, kā izdevīgāk dabūt tiesības, nav debīls.

    Kāds lūdzu šo neaizslēgtu?

    • Downvote 5
  10. Idiots

    Edit: lol, Deadaliive :)

    °

    Rindas, lielās izmaksas, obligātā teorija (nevar kārtot pa taisno eksāmenu), utt. Pat idiots to zin, idiot. Jūs, lielie gignieši, vispār esat vieni lieli kretīni un iedomīgo bars. Nevienā forumā neesmu novērojis ko tādu, kas notiek šeit. Mirstīgais pat neko paprasīt nevar nesaņemot kritiku.

    Otrais topiks:

    Pavisam normāls jautājums, bet topika autoram -2.. (ieliku viņam +1, tagad -1).

    Droši varat banot mani ārā, tik nožēlojamā forumā man nav ko darīt.

    • Like 1
    • Downvote 8
×
×
  • Create New...