Jump to content
GIGN Forum

ruSh

Mirstīgais
  • Posts

    225
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ruSh

  1. Tātad vakar nopirku cod:mw2(krievu versiju) uzinstaleju,uzliku tos failus lai ir english,labi viss iet. bet tikliidz eju serveri,saak connecteet un kad aizladejaas pilns vnk izmet šito. Ko darīt? varbūt kāds var uzhostot savu patch_mp.ff atrodaas program files/steam/steamapps/common/modern warfare2/zone/english 73d4zu6oi11wcog4o.png

  2. Hey visiem,vēršos pie jums. tātad īsumā par problēmu,spēlejot team fortress 2 ik pa laikam šaudoties metās kkada īsi lagi piemērs: eju turbine pa tuneliti ieraugu heavy,man ielago uz 1 sec un esmu atspradzis. nr 2,rakjetes,demo sticky lidojot gaisa dazreiz taka ielago apstaja un tad taka mazliet speedhack ir jau zeme,nezinu kas par vainu,pirms 2 gadiem kad vel speleju viss gaja ka pa sviestu,tagad kad atkal speleju kautkas čakarējās... kādi ieteikumi? Nets ir labs 20mb download ,30 upload. Dators ari nav no tiem sliktakajiem,jo tf2 pirmstam un tagad iet bez problemam uz max. i5 procesors un nvidia gtx 240(512mb) kādi ieteikumi?

  3. Es tieši domāju kad bulls taktiski vinnēja miami,jo bija uztaisīts pat video un raksts par to un ap to,ja nelielaidiis soda zona lebronu un weidu tad spele norites gludi,čikāga to izdarija un sanāca taja spelē ka weids un lebrons met tikai 2punktniekus,un iespēlē bošam zem groza,kur arī šis nospēlē uz spēku.

  4. TF2 nespēlē bet dzen huiņu? Labs! Neesi gadījumā urša brālis?

    Atkal aizmirsu, tāpat ja arī uzliktu to sūdu, tad tu 100% nevienu nešautu vairāk kā kautkāds sollijs.

    Jā,es viņu nespēleju vairāk,es tik saku kā ir,ja uzliek to tad scout tiešam paliek stiprāks un mazāk skill vajag.

  5. Tu esi galīgi debīls? Pats vispār saproti, ka ar skautu spēlēt pubā 15x15 ir vispār grūti kautko nošaut kamēr tur ir 10 demo un 10 sentriji?

    Aizmirsu - nespēlē tf2, dauni.

    Nejau visas mapes ir dustbowl kur skauts nemaz nav labs,bet teiksim badlands skauts uz pusi paliek stiprāks

    P.S tu smirdi,tāpat ka ursis,un tf2 es nemaz vairs nespeleju.

×
×
  • Create New...