Jump to content
GIGN Forum

pensis

Mirstīgais
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pensis

  1. Šodien, 23.novembrī, plkst. 7:34 pēc Latvijas laika Ziemeļkoreja sākusi apšaudīt vienu no Dienvidkorejas pierobežas salām. Ievainoti 15 un bojā gājis 1 cilvēks. Iemesls incidentam ir Dienvidkorejas robežas tuvumā veiktās militārās mācības. Pārstāvja teiktais: "Mēs veicām jūras, gaisa spēku un armijas mācības, un viņi (Ziemeļi), šķiet, iebilstot pret to, atklāja uguni,".

    (Kopets no spoki.lv)

    Ko jus par so visu domajat?

    post-11093-1290527354_thumb.jpg

  2. Iisti neaceros kas notika filmaa , bet aceros , ka chalis vai meitene nokljuva komaa un laikam to nesaprata liida vienam briidim. Aceros ka bija blonda meitene.Un vinja/vinsh laikam nevareja nomirt , jo vinja kka iemilejas tajaa chalii(vai otraadi). Chalis(vai meitene) bija vieniigais/-iigaa kas redzeeja vinja spoku. tad vinji kljuva labi draugi un lkm iemilejas.

    EDIT: veel manshkjiet ka vinji abi bija baigie darbaholikji

  3. Manām dzīvokļa durvīm ir 2 slēdzenes , katru jāslēdz ar savu atslēgu , bet ja viena nav aizslēgta durvis viegli atlaust. Un problēma tāda , ka kāds katru nakti vai pa dienu ,kad neviens nav mājās,viņi kko sabāž vienā no slēdzenēm (plastmasa gabalus , papīrus , sakaltušu maizi u.c.). Dažreiz bail pamest māju , ja nu kāds ielaužas.

    Kā lai ar tādiem cilvēkiem cīnās , ja nekad viņus nevar pieķert ?

  4. Ir kaadi ieteikumi teemai kuru varetu stastit kursa prieksha , shija teema ir japarliecina par kaadu noteiktu lietu (celjojumu, filmu, kinoteaatri u.t.t.) buutu ljoti pateicigs par atsaucibu :)

  5. varbut vari salabot to pashu. Man bija ta pati problema , izradijas ka vads viena vieta ir caurs un ik pa briidim atsledzas un iesledzas. Taa nu es atradu iisto vietu un apruleeju ar skochu un tagad iet.

  6. Aizvakar paradijas taada probleema , ka datorpele saaka gljukot. Seezhu interneta vai speleju kaadu speeli un peekshnji dzirdu skanju kaa izraujas usb vads un pats pec 5-20 sekundem iesprauzhas atpkalj. Reali spelejot kaadu speeli ta ir mezhoniiga probleema. Liku peli visos 4 usb portos un nekaa , peli neesmu mainiijis , bet liekas ka vinjai nekaadas vainas nav ,itkaa stipri turaas usb portaa un ar stingru roku tik var izraut. Man ieteica novilkt driverus manai pelei (logitech rx1000) , bet tie ari nepalidzeeja.

    Kur vareetu buut vaina ?

  7. Ja mutere seezh blakus tad ej uz vannas istabu un liec zem silta uudens (zem SILTA nevis KARSTA maneejais saspraaga , bet pateicu ka liecoties ataisiit kraanu man izkrita no paduses un uz skolu taa ari neizgaaju)

  8. to ko zinu to izlaboshu

    Brīvdienas

    Briivais laiks, atpūta,

    var arii izmantot,

    bez uzbudinājuma un spiediena

    Brīvdienas

    palido aatri

    taas norobezho garlaicību

    vareetu tas turpinaaties muzhiigi

    nu apmeram taa cik zinu tik partulkoju

×
×
  • Create New...