Jump to content
GIGN Forum

quelyd

Mirstīgais
  • Posts

    1167
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by quelyd

  1. Tad buus jaanoka4aa filma svolo4i,jasameklee pleijeris un jasaka4aa jaunas dziesmas .. aa jaa atcereejos ka Eliotam tulit naks ara miksteips,tad vel tas bus janoperk.. lab eju jums ielast lodi pieree !!

    SATIN PASAULI izlase ir baigā bomba. Gaidu, kad ienāks manā ipodā Eliota "Stāvvieta" :)

  2. 4dien sakam kost pie manim, 5dien (13.augusts) pie bralena rikshiembeeriic, traks pasakums. iemegjinaju jauno sisteemu. alinsh 2-5 sekundes ielist.. NICE! WARAAAP! tgd majas pohains, nesen atbraucu

  3. Tikko no vēstures ekša. Itkā man likās grūtākais no pirmajiem 3 eksāmeniem. Daudz bija jāraksta un jāstrādā ar info. Katrā ziņā jācer uz labu atzīmi.

    P.S. emys, hi5, man arī 7 anglenē. :D

  4. emys un wl lohi! Es dabūju LV.VAL eksāmenā 7 ! :D Angļu valodā izvilku paper 2. Pārī man bija džeks, kurš visticamāk mūs abus pamatīgi iegāza ar savu runāšanu. :D

  5. Latviešu valodas eksāmenā, čalim, kuram gadā bija knaps 4 ielika 5. Pēc manām domām eksāmens- fail. Biju iepriekšējā dienā aizstaigājis līdz konsultācijai un no tās nemaz nebija jēga. Runāšana ar vispār fufelis, vienīgi tas, ka man bija jārunā ar meiteni, kura runā tik rēcīgi LVVAL. ka es gandrīz runāšanas daļā sāku zviegt pa visu kabinetu.

    1.Jūnijs - Angļu VAL.

    2.Jūnijs - Runāšana Angļu VAL. (Man)

    4.Jūnijs - Vēsture

    4.Jūnijs - pēc vēstures eksāmena sākās 3dienu gara konsultācija algebrā (3 dienas pēc kārtas)

    un pats pēdējais fufelis - 7.Jūnijs - Algebra.

  6. Paņem baltu papīra lapu. Ieej youtubē. Sameklē sev tīkamu beat'u, izdomā tēmu un liec savas domas uz papīra. Viss nāk ar laiku, mēnešiem, gadiem. Ja tev nav iekšā forša vārdu salikšana lai tie kautcik labi "rīmējas" kopā, tad nav jēga. Jo būs jāpatērē daudz laika lai kkas +/- labs sanāktu. Un vispār lai kkas labs sanāktu ir jāpatērē desmitiem tintes pildspalvu un desmitiem klades! :)

  7. Nu tām, nodarbojos ar dejošanu. Gluži sporta veids nav, bet tiek atdoti daudz spēki lai kko sasniegtu hiphopa/breakdance/showdance/ modernais. 4-5 treniņi nedēļā, katrs vismaz 1h un 30min. Tagad sākas koncertu "sesija" tapēc treniņi notiek gandrīz uz pusi ilgāk un pietam ari sestdienās, svētdienās. Nav viegli, lai izsistos kautcik uz augšu, tāpēc jāpatērē daudz spēki! Dejoju profesionāli ~2gadus, kas priekš dejošanas ir maz.

  8. Līst lietus vairāk par 4-5h nonstopā. Vietām neizejošs ceļš. Tādas peļķes, ka apdirsties var. Dubļi/vietām netīrs sniegs/peļķes(vietām huugee). Laiks ļoti drūms, ja gribi palikt sauss izejot ārā ir jāietinās kkādā plēvē, lai mitrums netiek klāt. Nezinu kā tikšu rīt līdz skolai, ceļš pa kuru jāiet ir viena liela, gara peļķe.

    Salaspils.

  9. Garšo alus ir pārvērtis šo topiku par galīgi nelasāmu sūdu.

    Esmu galīgi apslimis. Iesnas, klepus un nedaudz sāpošais kakls tagad padara manas naktis neizgulētas. No rītiem jūtos kā sūds. Skolā viss notiek baigi ātri. Jau gandrīz mēnesis paskrējis, bet sajūta, ka vakar tik atnācu no brīvlaika. Jau pirmās nesekmīgās atzīmes kuras jāiet labot. Fakinā ķīmija un mūzika, besī. Drīz jāiet uz dejošanu izkustināt kauli, savādāk pēdējās dienās jūtos tāds stīvs, it īpaši vakardienas treniņā.

    Ok, turās. Cerams ziema ātrāk beigsies, gribās atkal pavasari/vasaru/rudens silto daļu. :)

×
×
  • Create New...