Jump to content
GIGN Forum

DAS KILLA

Mirstīgais
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DAS KILLA

  1. http://netgames.apollo.lv/portal/articles/1541 - Latviešu valodā

    http://baltgames.lv/v2/news/1471/ - Krievu valodā

    Ir jau pagājis tieši viens mēnesis, kopš beidzās NetGames II Online Cup, kurā dominēja eclipse un vendeta komandas attiecīgi pirmajā un otrajā līgā.

    Ar šodienu sākās reģistrācija trešajam pēc kārtas Online turnīram, kas būs pēdējais Counter-Strike 1.6 NetGames turnīrs, nākamais paredzēts Counter-Strike:Source. Atšķirībā no pirmajiem turnīriem tiks uzaicinātas spēcīgākās Lietuvas un Igaunijas komandas, kas sastādīs konkurenci mūsu spēcīgākajām komandām, protams, komandas no šīm valstīm pašas arī var pieteikties.

    Un sakarā ar to, ka turnīrs ir kļuvis starptautisks, balvu fonds tagad sastāda 500 Eiro, kas ir lielākais balvu fonds, kāds jebkad ir bijis Online turnīros Latvijā.

    Reģistrācija turnīram notiek ar emaila palīdzību:

    Komandām līdz 1. aprīlim jānosūta pieteikums uz  [email protected]:

    Komandas nosaukums.

    Komandas spēlētāju niki. (līdz pat 10 spēlētājus var pieteikt)

    Kapteiņa niks un vārds, uzvārds. (Neuzrādod kamteiņa vārdu un uzvārdu, komanda nevar pretendēt uz balvu fondu)

    Vēlams norādīt komandas kontaktus (IRC kanālu (IRC serveri ja tas nav enio.irc.lv), epasta adresi, mobīlā tālruņa numuru)

    Turnīrā var piedalīties neierobežots komandu skaits. Turnīra noteikumus un komandu sarakstu varēs uzzināt pēc reģistrācijas.

    Atšķirībā no pirmajiem turnīriem, bus administratori, kas sekos līdzi spēlei un būs ārpuspēles administratori, tas domājams novērsīs atgadījumus, kas notika iepriekšējā trunīrā.

    Ровно месяц прошел с того момента как победой команд eclipse и vendeta закончились первая и вторая лиги Netgames Online Cup II, а сегодня начинается регистрация на третий по счету турнир Netgames, который скорее всего станет последним организуемым ими онлайн-турниром по Counter-Strike 1.6. Приближается WCG и они в скором времени планируют переквалифицироваться на CS: Source.

    На этот раз к участию в турнире будут также допущены команды из Литвы и Эстонии, а призовой фонд достигнет рекордных для латвийских онлайн-турниров размеров - 500 EURO.

    Зарегистрироваться можно, послав до 1 апреля email со следующими данными на адрес [email protected]. Участие бесплатное.

    Название команды

    Ники игроков (до 10)

    Имя и фамилия капитана (обязательно)

    Желательно указать канал в IRC'e, email и номер мобильного.

    В турнире может принимать участие неограниченное количество команд. Правила турнира и список команд станут известны после окончания регистрации.

    update:

    По последней информации принять участие уже изъявили желание лучшие команды Прибалтики: eclipse,  Reset и  sYnck.

  2. surrounder - mēs runājam pa tiešām atšķirīgām lietām - lēto un dārgo galu.. vienk pēc skandināvu šņabjiem man paģiru vispār nav, varbūt vienkārši kaut kādas fizioloģiskas īpašības man... tapēc arī Absolut.

  3. Centīgam un kārtīgam Studentam ( man ) vajadzīga apmešanās vieta Rīgā.

    Vēlamais variants:

    1istabas dzīvoklis 15-20 min ar sabiedrisko transportu no centra. Ispēja dzīvot/maksāt 2vatā.

    Pašlaik izskatīšu jebkuru variantu.

  4. šajā turnīrā koamndas tiks izvēlētas pēc principa - izloze, ja ļoti paveiksies pat komanda kas spēlē ne visai labi var tikt tālu, var protams arī netikt..

    Iesaku vienkārši piedalīties wink.gif tad jau redzēs..

  5. Uz servera tiks uzstādīts CD un spēlē būs administratori. Bet tas ja godīgi runā neko nedos ja kāds gribēs čītot ( profesionāli blink.gif ) ... Oline turnīros 100% aizsardzības nevar būt.. bet mēs darīsim visu ko vien spēsim ..

    Izmaiņas noteikumos ielikšu lapā visdrīzākais rītdien.

  6. Pieteikušās jau ir 18 komandas, bet tā ir tiaki pirmā diena.

    un lai saja turnika piedalities vajag tasitsa lidz tam klubam kur notiek murgs vai ari nevajag apskaidrojiet es nesapratu zinu ka registreet bet ka piedalities noi kurienes kads servaks utt

    3. Reģistrācija:

    ? Komanda kas nolēmusi piedalīties šajā turnīrā līdz 23. augustam, jānosūta pieteikums uz [email protected] OBLIGĀTI šādā formā:

    * Komandas nosaukums.

    * Spēlētāju niki (jāmin kurš ir kapteinis).

    * Klana vai kapteiņa e-maila adrese. (e-mailam jābūt pareizam, jo uz to tiks nosūtīta servera parole pirms spēles).

    * Kapteiņa mobīlā tālruņa numurs. (kalpos kā VIENĪGAIS pierādījums, balvu fonda saņemšanas gadījumā).

  7. my 1st one... nekas dižs gan nesanāca... dry.gif

    btw bilde laikam kaadu gadu veca.

    Es kaut kur viņu esmu redzējis - 100% tikai kur. blink.gif

    Par bildi : lai cik tas interesanti neskanētu man ir tikai 1 fotogrāfija un tā pati smukā rāmītī, bet pārējās nav sakanētas un pat ne pie manis smile.gif Tipo tikai viss sākās tikai .. .

×
×
  • Create New...