Jump to content
GIGN Forum

W1nkys

Mirstīgais
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Interests
    [IMG]http://xbx.ucoz.com/_fr/1/77648590.gif[/IMG]<br>[IMG]http://xbx.ucoz.com/_fr/0/44741578.jpg[/IMG]<br>[IMG]http://xbx.ucoz.com/_fr/1/98700517.jpg[/IMG]<br>[IMG]http://xbx.ucoz.com/_fr/1/43975441.jpg[/IMG]

W1nkys's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. W1nkys

    Luudzu Palidzat

    kaadu jaunu profilu? P.S. paldies MUman pamekleesu! EDIT: Nee nav!
  2. W1nkys

    Luudzu Palidzat

    Sveiki! ludzu visiem kas zin kko par mu! Luuuudzu ! Kur var dabuut Mu-Market/shop failus, (visi php, sql u.c. scripti) + install texc, vai sql tabulas *.sql failos... Ludzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nenormaali vajaga! VISIEM SAKU PIEDODIET! BET LUDZU PALIDZIET! heeelp... : (
  3. loogiski domajot es izdomaju sadi: Uztaisi IPB forumu & ieliec www mape, uztaisi sadalu forums tad samet visus failus ieksaa... tad ieej myqsl data tur izveido mapi forums & ieej http://localhost/forums/install & ielaade visu, tad kad viss ir gatavs izdzes ara no www > Forums > Install mapes istall.php Tad ieej e107 admin logaa, & saliec kur nagigacija ir Forum nomaini linku! Taa es domaju!
  4. Muhhaha! Doma es tevi neatceros? Shis ir tas aamurs kurs visu laiku prasija mulkjibas par web u.c. Aaa un loti liels spamers!
  5. Vinam ir 11 vai 10g. to es atceros no cRpL servera! Vins ir sikais... Un neko vairak nebija ko rakstiit! Visu paskaidroju! closed!
  6. Ka tas ir uz jaunu? Es panjemu orginalo pluginu (tagad)
  7. Sveiki! Nu ka es esmu nesen uztaisijis ipb forumu! Bet man ie jautajums! Kur var nomainit tos menu pogas... Ielikshu bildi! Jau ieprieksh paldies!
  8. Opps... Sorry neiestiijos! Par failu apsties cstrike mape defaulta tempdecal formatu!
  9. To jau es dariju.... Visi plugini man iet bet shis ne... gaidu cilveku, kas zin kursh modilis vajadzigs lai "showsynshudmsg" funkcija darbotos...
  10. Es ar to gribeju pajautat! Busim pateiciigi!
  11. Kroch... Man neiet plugins.... Tur nav sakars ar to .ini bet ar pluginu! 1maja sava posta es uzraxtiju problemu(runa par funkciju showsynshudmsg) un vinjsh saka lai parbaudu modules.ini... Tatad kuru moduli man vajag piebazt (nVault jau ir)
  12. Uzgaidi, tagad mes ar draugu taisam! Ja nesanax tad atsutiisu!
  13. Pameeginasshu! EDIT: Nu jaa, kkas ar to pluginu nav... jeb man kkas nesanak!
  14. Formāāts = *.wad Taisi savu ar Half Life Logo Creaton. HLLC...
×
×
  • Create New...