Jump to content
GIGN Forum

thydevil

Mirstīgais
  • Posts

    729
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by thydevil

  1. Nope, 99% gadījumu "dzesētājs" tikai smuki izskatās, ar laiku sarauj putekļus un rada papildus nevajadzīgu troksni. Ja korpusā tāds jau ir - var protams atstāt.

    Ja ir vairāk ventilatoru, kas korpusā gaisu velk iekšā, nekā to, kas pūš ārā, kā arī tiem priekšā ir putekļu filtrs nekā nebūs.

  2. SpeedFan cik atceros, varēja likt brīdinājumus, tikai nezinu vai ir iespējami audio brīdinājumi, vai kaut kas kas spētu pabrīdināt ja darbina kaut ko fullscreenā (spēles,etc.)

  3. Kaspītim vispār tāds sakarīgs posts, bet gribas piemest klāt extra info.

    sākumā bija grūti pierast, jo piespiežās ausīm klāt, bet, kas ir pozitīvi

    Tas, ka austiņas piespiežas nav mīnuss, ja austiņas neturās uz galvaskausa tad būtiski tiek ietekmēta skaņas kvalitāte.

    * Var izsist sev bungādiņas, jo (patiesībā šis īsti nav tāda tipa mīnuss) austiņas var griezt nenormālā skaļumā un skanēs labi vienalga. Respektīvi - paliksi drīzāk kurls kā izpirdīsi austiņas. Viņas ir iespējams pagriest ļooooti skaļi (atkarībā cik tev tas volume uz pastūža ļauj).

    Tas tādēļ, ka tām austiņām ir 70 omu pretestība. Nav par mazu - nedzirdēs nekādu kropļojumu atskaņojot klusu, kamēr nav arī par daudz - sasniedzot lielu skaļumu, būs jau par skaļu lai klausītos.

    Man vienmēr ir interējusi skaņas reprodukcijas precizitāte, nevis basi bet nu tas jau laikam ir katram personīgi (tādēļ ir grūti izvēlēties austiņas).

    Bet pats personīgi iesaku pirkt austiņas ar lielāku pretestību (200+ omi), jo tad var droši iztikt bez pastiprinātāja

  4. Xbox ir lētāks. Falcon (Sep. 2007) un jaunākas mātesplates ir drošas. Cik zinu savegames un content var arī saglabāt fleškā (fleškas līdz 16GB). PS3 ir dārgāks un ja ņemtu pa lētu naudu, tad sākot no CHECHJ modeļa (Aug. 2008), bet ja gribētu nopirkt ko normālu, tad PS3 slim.

    P.S. ja ir doma kapāt FIFA ar draugiem, ņem vērā, ka Xbox pultis ir dārgas, kamēr uz PS3 der jebkādas USB pultis.

  5. Bez jokiem! 31. augustā beidzas akcija Vasaras naktīs internets par brīvu. ZZ VISS un ZZ Mobilā interneta lietotājiem nakts bezmaksas internets tiek pagarināts līdz 1. oktobrim! Ko tas nozīmē? No plkst. 23.00 līdz 7.00 rītā internets telefonā pilnīgi bez maksas!
  6. Nu man šķiet, ka cilvēki dara aptuveni šādi:

    iphonus pērk tāpēc, ka apple, nevis tāpēc, ka uz ios ir gandrīz nekāds audio delay (yay par mūzikas creativity appiem) un dažādas ios eksluzīvas aplikācijas.

    galaxy s3 pērk, lai garinātu savu krānu jo ātrākais telefons, nevis lai izmantotu to jaudu (ko jēdzīgu ar tādu jaudu uz pocket-sized sistēmas darīt nevaru iedomāties, atskaitot skatīties 720p h.264 hi10p video uz krutā lielā ekrāna)

    Pats vairāk sliecos uz apple pusi, iepriekš minēto iemeslu dēļ.

  7. Labi, pārliecināji. bet ko darīt, ja praktiski neviens bloks nespiež to norādīto max jaudu bet pieturās pie kaut kā zemāka? šaubos ka tas 420W spiedīs laukā tieši tos 420...

    Labāk vienkārši nopirkt PSU ar mazāk vatiem (bet pietiekami daudz) un efektīvāku (80+, 85+ utt.) rezultātā tiek ietaupīta nauda par elektrības rēķinu. (dēļ efektivitātes, nevis dēļ tā ka mazāk vatu loģiski)

  8. Ar 420W šādai konfigurācijai pietiks easy, bet neko rijīgāku par AMD 6870 tas PSU nevilks.

    b0r1ng, domā ka viņš visu algu iztērēs uz AMD 6990, 7970($500), vai GTX 690($1000)?

    Vairāk par 600W šaubos ka viņam vajadzēs.

  9. 4,5 menesi nav spelets lol, beidzot lv uz 3 nedelam, kads palidzes ar info, kadi champi nonerfoti pedejos 3 menesos un kadi op sobrid, interese parsvara top/jungle bet drozi var minet par visiem lai vienkarsi butu lietas kursa, lai nav jamekle pa forumiem :)

    nav zinams kas notika pec Lulu

    Xin Zhao OP, Darius veljoprojaam Darius (lol ultimate)

  10. Atkārtošos - ir apple, ir sony/dell un tad ir viss pārējais...

    apple = dārgi

    sony = uzliesmojošas baterijas

    par dell gan nezinu.

    Acer nav nemaz tik slikti, palikuši daudz labāki nekā agrāk (bija tur visādas firmu pārpirkšanas, apvienošanas, etc un tagad ir kaut kāds rezultāts)

  11. 2vas dienas veixmigi nostradatas :) Tagad pixaju COLU ar RUMU :) 2vas brivdienas priekshaa :) Ritaa jaaiziet pie gjimenes arsta :) Man auss kopsh vakardienas visu laiku diiiic... Pretiga sajuta, klusumaaa to tikai dzird...Klepus joprojaam uzbruuk,vardu sakot jaiet pa djeelaam :)

    Gūdmen, diezgan interesanti, ko dakters teica?

  12. SasMan, nebūs gan iespējams, jo ir pilnīgi citi draiveri (galvenokārt pamata - cpu,mb,etc) kuru dēļ uzreiz būs BSOD, šādi darot pastāv iespēja pat bojāt pc iekšas. Manuāli protams to visu var darīt, bet tas aizņems dafiga laika. Vienīgais kas nāk prātā (ja negrib instalēt) ir Windows 8 "Windows To Go" fīča vai arī taisīt kaut-kādu portable flešku ar vecāku Windows.

×
×
  • Create New...