Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/11/12 in all areas

  1. Gan jau ka precās ar savu Indieti un iepērk zeltu!
    2 points
  2. Tātad , sēžu TF2R , pamanu giveawayu , paskatos descriptionu , tur links stāv, ieeju , redzu ka facebūkā ieiet. Parādās Metro 2033 giveaway , jāuzspiež like un tev izmetīs key. Sākumā neticu , bet uzspiežu like. Ieeju steamā , mēģinu aktivizēt - būm - Metro 2033 ! Links - http://on.fb.me/XO1i1Z ( tas ķip īs-links ) Paši varat paskatīties, ka pie gamiem stāv - http://steamcommunit...eNemesis/games/ ( long-links - https://www.facebook...dHN-4aL_d-dQT74 ) EDIT - kad saņēmāt kodu , nesekojiet viņu instrukcijām , ejiet steamā aktivizēt Ok , tagad pat 1€ ≠ 1$ ir paziņojuši par šito.
    1 point
  3. Lai valdība pasūta neatkarīgu - ārvalstu ekspertu pētījumu, par plusiem un mīnusiem. Tas mūsdienās ir stilīgi. Tas protams atkal izmaksās milzu summas bet varētu ieviest beidzot šajā visā kādu skaidrību.
    1 point
  4. Būs tāpat kā ar gign foruma iepriekšējo versiju. Un būs tāpat ar eiro - tas pats vēzis, tikai nedaudz neglītākā kulītē, jo kā nekā lats ir tam piesaistīts. Visi apradīs un nomierināsies..
    1 point
  5. Ja liekas, ka sliktāk vairs nevar būt, tad zini, ka pavisam noteikti - var! Ja būtu jālemj tautai un šis nekādā mērā netiktu pasniegts tautai saprotamākā valodā, gaišākos toņos, ar zelta maliņu ( nu saucat kā gribat ), tad es prognozēju, ka tiktu lemts par neieviešanu. Tieši dēļ augstākminētajiem iemesliem. Tāds nu ir tas vidusmēra latvietis. Viemēr var uzdirst, ka nodokļus ceļ, bezdarbs aug, valdība smird ( kaut gan paši arī ievēlam.. ) un ekonomika pilnīgas auzās, tomēr tad, kad tiek piedāvāts variants kaut ko mainīt - ieslēdzas... pat nezinu kā lai to labāk nosauc... stulbums, ka neko mainīt nevajag, jo viss ir labi tā, kā ir. Vai to maz ir iespējams mainīt? Daži vārdi par Spānijas un Grieķijas krīzi un par to, ka Krievija mums atrubīs gāzi, ja iestāsimies eiro zonā ( loool ) un visi jau ir tā sabijušies, ka gribot negribot jālien stūrī un jāpukst tālāk.
    1 point
  6. Gribētos jau gignā kādus feinus konkursiņus, bet teikšu jums tā - no adminu puses iespējams kādreiz varēs sagaidīt tikai ūbernopietnus konkursus ( domāju, ka priekš kiberpasaules puba datoru pa 400 ls nenoliedzami var definēt kā ūberbalvu), bet es jau negribu nevienam neko pārmest - visi mēs esam tikai cilvēki ar ierobežotu brīvā laika resursu. Atejot nedaudz no tēmas, pastāstīšu vienu pamācošu gadījumu iz dzīves - pusgadu manas mājas iedzīvotāji dirsās ar pašvaldību, jo netiek salabots soliņš pie mūsu mājas, kuram pēc brutāla vietējo urlu uzbrukuma tika salauzti visi dēļi, līdz vienam viedam manas kāpņu telpas iemītniekam apriebās šī bezjēdzīgā gaidīšana un diršānas, viņš par savu naudu nopirka dēļus un salaboja šo nolādēto soliņu. Brīnums, bet čalis neizputēja un no fiziskā darba pārpūles nenomira. Stāsta beigas. Jābeidz sēdēt un cerēt, neviens neaizliedz mums rīkoties pašiem (ļoti ceru, ka neaizliedz...) Tātad, ja kādam ir kāda feina ideja par pieticīgu "īventu", jeb konkursu, droši rakstiet forumā, domāju, ka atradīsies kāds, kuru nomāc garie, tumšie ziemas vakari un labprāt nedaudz laika veltītu un palīdzētu organizēt šāda tipa lietu. Piemēram, uz sitiena izdomāju, ka varētu uzrīkot konkursu "nosit mediķi", kur dalībnieki iesūtītu video ar smuku medika noslaktēšu pubā ( laicīgi atvainojos k. par iespējamām sagādātajām neērtībām ). Uzvarēs oriģinālākais un skaistākais frags. Uzvarētājam varētu piešķirt 3-4 atslēgas (pietiekami daudz, lai būtu vērts cīnīties un organizatoriem nebūtu žēl.)
    1 point
  7. Cilvēks, kas iegādājies iMac vēl kaut ko dirš randomi. Forums ik dienu sasniedz jaunus augstumus.
    1 point
×
×
  • Create New...