Jump to content
GIGN Forum

Mazs Apgreids :)


eziic
 Share

Recommended Posts

Pirmsjāņu svinības nosvinētas godam, un es, liekot roku pie sirds, varu teikt, ka esmu gatavs galvenajam pasākumam - Jāņu nosvinēšanai. Galu galā iesildīties taču vajag. :) Enīvei, ne par to ir šis stāsts. Zinu, ka neesmu te admins īpaši ilgu laiku, tāpēc tas, ko šobrīd lūdzu varbūt ir mazliet par agru, bet no otras puses nav ko stiept gumiju, tāpēc saņēmos un sāku rakstīt šo brīnumu. Manas vēlmes ir pavisam necilas, tomēr samērā nopietns paaugstinājums kā adminam. Tātad:

xban - Jā, vecais, labais ban brīnums. Tikko tepat forumā izlasīju miedziņa teikumu: "ka saka ir eziits, kursh tad kad eju guleet naak spelet". Mazliet, protams, sasmējos, bet nu tā nu tas ir. Sanāk man tā, ka pa naktīm pēc foršiem pasākumiem sagribas spēlēt. Pat pagājušonakt uzmetu ice, salasīju pietiekošu skaitu cilvēku, un beigās bija tā, ka 5:00 no rīta gandrīz pilns serveris blieza pa dust2. Sajūta, protams, forša, jo pēdējā laikā negadās bieži, kad pie mums gign'ā pa naktīm grozās tauta, bet es to cenšos, cik manos spēkos, mainīt. Un vienmēr atrodas kāds varonis, kurš to visu grib sabojāt. Man, protams, nav grūti nomainīt viņiem niku uz 'gign' un turpināt spēlēt, un parasi nūbiņi atpakaļ vairs nenāk, jo izdomā, ka viņiem līdz ar to ir uzlikts bans, bet ir arī tādi brīnumi, kas nomaina niku un turpina bojāt visu nakts atmosfēru. Tieši tāpēc es gribētu no viņiem jau pie pirmās reizes tikt vaļā. Esmu reportējis aizmukušo čīteru sadaļā ļoooti daudz cilvēku, bet tas reāli neko nedod, jo tā sadaļa nevienam tā īsti neinteresē [arī to vajadzētu kaut kādā veidā atrisināt, jo pagaidām tā reportēšana ir tāda tīri bezjēdzīga lieta], esmu arī specojis čiterus kopā ar adminiem un pēc mana lūguma ir banoti čīteri, tā ka daru visu, kas manos spēkos. Protams, svinīgi apsolos banot tikai tos indivīdus, kuri atklāti spēlē ar tīru WH, AIM vai vēl labāk - griež pa serveri ar speed, pārējie puiši lai paliek pieredzējušāku adminu ziņā. Nu kaut kā tā.

xkick - Ja jau rakstīju atkārtoto pieteikumu, palūgšu arī šo brīnumu, jo ar xnick man kaut kā nesanāk tikt vaļā no čaļiem, kuri sēž specos vairākas mapes pēc kārtas, jo niks viņiem nomainās tikai tajā brīdī, kad viņi ienāk serverī. Man, protams, nav nekādu iebildumu par to, ka kāds sēž specos un tajā pašā laikā dzer rīta/nakts kafiju un skatās televizoru, bet es domāju, ka tikmēr viņa vietā varētu paspēlēt kāds cits, kurš, lai tiktu serverī, jau ir nogaidījis kādu laiciņu.

Tas arī principā viss, veiksmīgi jums nosvinēt Jāņu svētkus, dzeriet ar mēru un nosviniet godam. Lai veicas. :thumbsup:

EDIT* Pavisam aizmirsu. Pat ja man neko no šī visa nepiešķir, būtu baigi labi, ja man varētu iedot vismaz adminčatu, jo bļaustoties pa visu serveri par to, ka 'šitam čalim ir wh, 100%', tas parasti noved pie tā, ka čalis visnotaļ veiksmīgi notinas. Tāpēc būtu labi, ja man būtu iespēja vismaz apspriest ar kādu adminu, kuram ir xb, privāti par to vai tur ir vai nav wh or somethin'. Nu gan beigšu rakstīt, jāiet mazliet paspēlēt pirms miega. :)

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Ehh... "Nakts cilvēks", saprātīgs un gudrs cilvēks. Ko jums vairāk vajag? Kā jau viņš pats teica - čīterus viņš ir reportējis daudz, ļoti daudz, bet to sadaļu neviens neapmeklē tāpēc labāk ir ziņot mIRC #gign, jo tur vismaz kāds pa pusstundai uzmet aci, protams, ja tas nav no agra rīta, kā tas ir šajā gadījumā.

Atbalstu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...