Jump to content
GIGN Forum

Ideja Par Spelu Atistisanu

SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Varetu flash speles sadala, kaut ka sakartot visu spelu sarakstu: lidzigi ka inbox.

Otra lieta palielinat spelu daudzumu.

Un tresais variants ir tadas flash speles kur iespejams save, es uzskatu, ka tas butu baigi labi un gutu panakumus.

Taka es so projektu, taka velejos nekadi nespeju realizet, un ari resursu neta nava ka jums.

Ja worms slinkts kodesana un izdarit, kas interese.

Varetu varbut uzzinat, cik sadai projekta istenosanai vajdzetu $ iedot GIGN.

+ Vai tauta atbalstitu tadu ideju, ja tas viss tiktu realizets.

Highscore Spēles

Visas spēles

Action spēles

Piedzīvojumu spēles

Galda spēles

Autosacīkstes

Atjautības spēles

Lomu spēles

Simulācijas

Sporta spēles

Favorīti

lai to realizētu, ir vajadzīgs cilvēks, kas to visu darīs... es viens to nespēju pavilkt, jo man pavisam vienkārši ir tikai viena galva un divas rokas, kas ir samērā aizņemtas... pietam esmu kodējis inboxa spēļu sadaļai tieši highscores, tāpēc es zinu cik daudz laiku tas prasa un es tam nevēlos tagad iet cauri vēlreiz :thumbsup:

• 4 weeks later...

es neuzticos nevienam kloderim, jo tie, kas piekristu kaut ko darīt, visticamāk salaistu visu dirsā... bet tie kas ir gudri un spējīgi kaut ko jaunu šeit uztaisīt, tiem vienkārši tas nesaista, jo kamēr priekšā nav likts četrciparu skaitlis, tikmēr neviens tev neko netaisīs...

• 2 weeks later...

nu jā par tiem skaitļiem worm`am ir daļēja taisnība, jo ir tādi cilvēki, kuri pelna naudu maizei :/

bet gan jau kaut kur dziļi gign foruma stūrītī ir paslēpies kāds cilvēks kurš to varētu izdarīt vnk kā draugam.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...