eM` Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Vēlies savam klanam Jauku Cw serverīti? Reku būs pamācība kā viņu izveidot. Step Nr 1. Hlds Update Tool instalēšana: Lejuplādējam Hlds UpdateTool # hlds updatetool instalēšana Pēc novilkšanas palaižam to, lai ieinstalējas. Ieteikums norādīt direktoriju, kur atradīsies uzstādāmais HLDS serveris (piem. C:\mansserveris) Pie reģiona norādam Europe un spiežam next, kamēr instalācija ir pabeigta. # hlds servera instalēšana hlds updatetool ir konsoles rīks, tāpēc, lai varētu ieinstalēt hlds, nāksies lietot konsoli. Attiecīgi jāizdara pāris darbības: * Spiežam pogu Start -> Run * ierakstām tur cmd * atvērsies melns logs ( <<<< KONSOLE >>>> ) * ja ieinstālētais hldsupdatetool atrodas uz cita diska, tad ierakstām cd X: (kur X ir diska burts) * ierakstām tur cd C:\mansserveris (aizvietojam ar mūsu instalācijas direktoriju) * ierakstām: hldsupdatetool.exe blah blah vietā var ierakstīt jebko, jo pirmajā lietošanas reizē hldsupdatetool tikai atjaunos sevi no steampowered saites. * laižam vēlreiz hldsupdatetool, šoreiz sekojošā veidā: hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir . -retry * aizejam mierīgi paēst & paskatīties televizoru, šis process būs ILGS Teorētiski šo darbību izpildes rezultātā vajadzētu iegūt svaigu hlds servera instalāciju. Ja hldsupdatetool pa vidam izmet kādu kļūdu, tad to vajag vienkārši palaist vēlreiz un tas turpinās instalēt serveri no tās vietas, kur tas pabeidza. ? worm ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kad serveris uzinstalēts sāksim konfigurēt. Lai serverī varētu ienākt kāds un jūs paši varētu spēlēt ir vajadzīgs nokrakots swds.dll un kurš ir aizsargāts pret exploitiem - Lejuplādēt Kad esam novilkuši iemetat savā servera instalēšanas direktorijā. Novelkam liblist.gam - šeit Kad esam novilkuši iemetam Jūsu servera instalēšanas direktorijas cstrike mapē. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Cw moda uzlikšana: Novelakm modu Šeit Kad fails novilkts extraktējam visu uz jūsu servera direktoriju/cstrike Tas arī viss. Jums tagad ir pašiem savs cw serveris Ja lago, tad ieksa Ctrl + Alt + delete > hlds.exe uzliekap priority uz realtime. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pw, rcon, hostname editēšana : Iekš C:\Serveris\cstrike atveram server.cfg un atrodam rindiņu hostname "Cw Server by | eM .aka. milkyu- - nomainam uz sev vēlamo servera nosaukumu Atrodam: rcon_password 12345 un nomainam uz sev vēlamo rcon paroli Atrodam: sv_password "" un uzliekam savam serverim paroli, lai neviens cits spēles laikā nevarētu piekļūt un traucēt. Iekš match.cfg arī pamainam nosaukumu un pw -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Komandas : rcon go - Mača sāgšanai rcon 1 - Restarts pēc vienas sekundes rcon 2 - Restarts pēc divām sekundēm rcon 3 - Restarts pēc trijām sekundēm rcon map map_name - nomainīt mapi rcon dops - 10 k rcon p - pause server rcon unp - unpause server Tas arī viss! Administrācija neapdeitoja iepriekšējo pamācību tapēc uztaisiju new Topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 es jau trakeerii paskatooojos so!!! bet norm !!! man liekas ka te buutu vieglaak!!! vnk nokacaaa cw addonus un iemet cstrike mapeee!!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) Paldies eM iespaidojies no mana PM ? Es uzliku uz sava server pastiijos laikam match.cfg un man radās viens jautājums kā var ar naziem ?? es mēģināju rcon knf negāja ! Edited May 23, 2007 by dRoT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted May 23, 2007 Author Report Share Posted May 23, 2007 rcon nazi @ dd2 , bet citās mapēs pasaki pa say ka ir naži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Kāds Tev skype niks ? Man vajag mazliet uzziņas Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted May 29, 2007 Author Report Share Posted May 29, 2007 Raksti te foruma Pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Ir labi, bet ir dazhas drukas kjuudas uttt. es te ielkshu izlabotu textu( nju vopshen ieliec shitaadu) Vēlies savam klanam Jauku Cw serverīti? Reku būs pamācība kā viņu izveidot. Step Nr 1. Hlds Update Tool instalēšana: Lejuplādējam Hlds UpdateTool # hlds updatetool instalēšana Pēc novilkšanas palaižam to, lai ieinstalējas. Ieteikums norādīt direktoriju, kur atradīsies uzstādāmais HLDS serveris (piem. C:\mansserveris) Pie reģiona norādam Europe un spiežam next, kamēr instalācija ir pabeigta. # hlds servera instalēšana hlds updatetool ir konsoles rīks, tāpēc, lai varētu ieinstalēt hlds, nāksies lietot konsoli. Attiecīgi jāizdara pāris darbības: * Spiežam pogu Start -> Run * ierakstām tur cmd * atvērsies melns logs ( <<<< KONSOLE >>>> ) * ja ieinstālētais hldsupdatetool atrodas uz cita diska, tad ierakstām cd X: (kur X ir diska burts) * ierakstām tur cd C:\mansserveris (aizvietojam ar mūsu instalācijas direktoriju) * ierakstām: hldsupdatetool.exe blah blah vietā var ierakstīt jebko, jo pirmajā lietošanas reizē hldsupdatetool tikai atjaunos sevi no steampowered saites. * laižam vēlreiz hldsupdatetool, šoreiz sekojošā veidā: hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir . -retry * aizejam mierīgi paēst & paskatīties televizoru, šis process būs ILGS Teorētiski šo darbību izpildes rezultātā vajadzētu iegūt svaigu hlds servera instalāciju. Ja hldsupdatetool pa vidam izmet kādu kļūdu, tad to vajag vienkārši palaist vēlreiz un tas turpinās instalēt serveri no tās vietas, kur tas pabeidza. ? worm ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kad serveris uzinstalēts sāksim konfigurēt. Lai serverī varētu ienākt kāds un jūs paši varētu spēlēt ir vajadzīgs nokrakots swds.dll un kurš ir aizsargāts pret exploitiem - Lejuplādēt Kad esam novilkuši, tad iemetam to savā servera instalēšanas direktorijā. Novelkam liblist.gam - šeit Kad esam novilkuši, tad iemetam to Jūsu servera instalēšanas direktorijas cstrike mapē. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Cw moda uzlikšana: Novelakm modu Šeit Kad fails novilkts, tad extraktējam to visu uz jūsu servera direktoriju/cstrike Tas arī viss. Jums tagad ir pašiem savs cw serveris Ja lago, tad ieksa Ctrl + Alt + delete > hlds.exe uzliekat priority uz realtime. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pw, rcon, hostname editēšana : Iekš C:\Serveris\cstrike atveram server.cfg un atrodam: 1. hostname "Cw Server by | eM .aka. milkyu- - nomainam uz sev vēlamo servera nosaukumu. 2. rcon_password 12345 un nomainam uz sev vēlamo rcon paroli 3. sv_password "" un uzliekam savam serverim paroli, lai neviens cits spēles laikā nevarētu piekļūt un traucēt. Iekš match.cfg arī pamainam nosaukumu un pw -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Komandas : rcon go - Mača sākšanai rcon 1 - Restarts pēc vienas sekundes rcon 2 - Restarts pēc divām sekundēm rcon 3 - Restarts pēc trijām sekundēm rcon map map_name - nomainīt mapi rcon dops - 10 k rcon p - apstādināt serveri (pause) rcon unp - atsākt servera darbību (unpause) Tas arī viss! Administrācija neupdeitoja iepriekšējo pamācību tapēc uztaisīju new Topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted May 29, 2007 Author Report Share Posted May 29, 2007 Neesi bisku tizls? Nezkapec man skiet, ka esi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HmBg^ Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Nezkapec man skiet, ka esi. Iesaku updeitot linkus jo man lielākā daļa linku nestrādā.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 Man visi linki strada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HmBg^ Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Šeit strādā... bet šeit gan man nestrādā...editēt tāpat tu nevarēi jo topic is locked Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 Tapec jau sitas ir Updated. Administracija, lai to dzes ara, bet sito ieliek ta vieta Un pie Foruma satura pieliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LockeD^ Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 No coment Link to comment Share on other sites More sharing options...
piekuns1 Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Tnx man noderes Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 neiet neviena no tām komandām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 Iet visas, tik jamak izmantot. Ieraksti no sakuma rcon_password tava_izveletaparole Un tad rcon komanda Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Ieraksti no sakuma rcon_password tava_izveletaparole Un tad rcon komanda neiet. :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 Ko tev rada konsule, kad tu ieraksti kadu no komandam. Pareizi iemeti tos visus konfigus cstrike mape? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 (edited) praktiski neko, izņemot- Disabling Valve Authentication. Skrīns. Edited June 2, 2007 by kaarums Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 Nejau servera konsule tas jaraksta! Iej Serveri un no Cs konsules! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 ] rcon go Bad rcon_password wtf? ierakstiju savu rcon passwordu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 Server.cfg Atrodi rcon_password 12345 ( sada bija ja nemaldos defaulta ) Un nomaini vinu uz savu un tad ej serveri un raksti visu kas jaraksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salagas Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) Man māc šaubas par tevi eM^ Es mekleju kadu clan war mod un viena sait atradu mod panemu. Tas ari bija uz rcon un apstijos kas tajos failos.. rakstits tiesi lidzigs pec tava dazas vietas izmainitas Edited July 1, 2007 by Salagas Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted July 1, 2007 Author Report Share Posted July 1, 2007 Foorsi cvari jau nevar but dazadi IEdod linku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 ka uzlikt komandu rcon pw2 vai pw1 nu piem ka sms.ala.lv serveri ? nu uzreiz pac serveri uzliek pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts