Jump to content
GIGN Forum

Kaa viens dzjeks meginaja...

worm
 Share

Recommended Posts

Shodien 16.06.2003 viensh dzjeks vardaa blody atklaja to, ka gign web lapaa vareja balsot cik uziet, ja nenjem veraa cookie... es nebiju uzlicis filtru uz ip adresem, jo domaju, ka nebus vajadziigs... bet nu laikam tover vajadzeja...

kas tad iisti notikaas?

Uznaku es uz datorklasi un piesezhu pie datora jo nebija ko dariit... skatos, viensh dzjeks peeta GIGN lapu... nu ko, man priex protams... bet te es manu, ka shis nevis peeta, bet uzkrukjii skaititaajus balsoshanaa par serveriem. Nu man protams uzreiz radas ideja nedaudz piegriezt balsoshanu, limitejot vienu balsoshanu uz diennakti piefixejot datubazee ip adresi... kad to biju izdarijis, noresetoju counterus uz vecajiem setingiem un piegaju pie taa deelinja parunaties. biggrin.gif Nu shis nedaudz iemiiza bixees kad pateicu ka mani sauc Mr. worm... piesoliju nedaudz pa aci kaa arii aprunaties zem chetraam ( trijaam smile.gif) aciim. Shis kaukadas atmazskas saaka metaat tjipa "Es tikai gribeeju kaa labaak..." utt... protams mani tas dzilji nekasiija.

Nu patreiz es havoju par to pusisi datus, tapec ja man vajadzes aizbraukt pie vinja aprunaties, es zinashu kur vinju meklet.

Moraale.

Don't fuck with worm, ari ja TU nebusi vienaa skolaa ar mani, tas neliedz man uzzvaniit uz latnetu un paprasiit no kurienes tu smirdi. smiliez.de_2469.gif

btw if physical force is needed to attain anybody under six (five or even less) eye, then count me in. i'm a master at smaking people realize their mistakes and "don't do that again" smiliez.de_2039.gif

patiesiba kljudu es jau zinaju... taa pat nebija kljuuda, vienkarshi man bija slinkums piestradaat pie taas lietas smile.gif

runajot par latnetu vai apollo, vai pohuj kaadu tur servisa provaideru... pietiek pazinjot pareizajai iestaderi un viss pac no sevis nokartosies...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...