worm Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 Shodien 16.06.2003 viensh dzjeks vardaa blody atklaja to, ka gign web lapaa vareja balsot cik uziet, ja nenjem veraa cookie... es nebiju uzlicis filtru uz ip adresem, jo domaju, ka nebus vajadziigs... bet nu laikam tover vajadzeja... kas tad iisti notikaas? Uznaku es uz datorklasi un piesezhu pie datora jo nebija ko dariit... skatos, viensh dzjeks peeta GIGN lapu... nu ko, man priex protams... bet te es manu, ka shis nevis peeta, bet uzkrukjii skaititaajus balsoshanaa par serveriem. Nu man protams uzreiz radas ideja nedaudz piegriezt balsoshanu, limitejot vienu balsoshanu uz diennakti piefixejot datubazee ip adresi... kad to biju izdarijis, noresetoju counterus uz vecajiem setingiem un piegaju pie taa deelinja parunaties. Nu shis nedaudz iemiiza bixees kad pateicu ka mani sauc Mr. worm... piesoliju nedaudz pa aci kaa arii aprunaties zem chetraam ( trijaam ) aciim. Shis kaukadas atmazskas saaka metaat tjipa "Es tikai gribeeju kaa labaak..." utt... protams mani tas dzilji nekasiija. Nu patreiz es havoju par to pusisi datus, tapec ja man vajadzes aizbraukt pie vinja aprunaties, es zinashu kur vinju meklet. Moraale. Don't fuck with worm, ari ja TU nebusi vienaa skolaa ar mani, tas neliedz man uzzvaniit uz latnetu un paprasiit no kurienes tu smirdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 hahah Mr worm Link to comment Share on other sites More sharing options...
fya Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 Lahs ... Kaarteejais dirsaaliideejs Blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 dirsaaliideejs? haha... ganjau ka shis peec tam buutu staastiijis kaa labu darbu izdariijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
fya Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 Dirsaaliideejs taapeec , lai vakaraaa mircaa palieliitos , ka vinjsh to visu saspaidiijis , un laikam domaaja , ka mees par to vinju nobuchosim ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 btw if physical force is needed to attain anybody under six (five or even less) eye, then count me in. i'm a master at smaking people realize their mistakes and "don't do that again" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted June 17, 2003 Report Share Posted June 17, 2003 Xe xe, bet tomeer atziistat , ka vinjsh ir viens ashs dzhekinjsh ne? Uzraavis pat to , ko worms nav pamaniijis , varbuut peec gadiem vinjsh jums buus baigais pretinieks Bet tagad baigaa sakaave Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 17, 2003 Report Share Posted June 17, 2003 hmm, worm a ko tu dariis ja me seezh nevis zem latnet bet teixim apollo vai kaada cita IT pakalpojumu sniedzeeja, par kura klientiem latnetam datu nau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted June 17, 2003 Report Share Posted June 17, 2003 Gan jau atradiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 17, 2003 Author Report Share Posted June 17, 2003 patiesiba kljudu es jau zinaju... taa pat nebija kljuuda, vienkarshi man bija slinkums piestradaat pie taas lietas runajot par latnetu vai apollo, vai pohuj kaadu tur servisa provaideru... pietiek pazinjot pareizajai iestaderi un viss pac no sevis nokartosies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 17, 2003 Report Share Posted June 17, 2003 worm - puisis ar sakariem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted June 18, 2003 Report Share Posted June 18, 2003 Ooops no vinja gan labaak uzmaniities Kad iekljuus vinja nagos tad gan labi nebuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 18, 2003 Report Share Posted June 18, 2003 tarps-pleesonja (kaa tas skaneetu angliski?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 18, 2003 Author Report Share Posted June 18, 2003 call me evilworm Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 18, 2003 Report Share Posted June 18, 2003 a ko juus vasaras laikaa darat skolaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 18, 2003 Author Report Share Posted June 18, 2003 exameni, puis, exameni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 aha - tikko 16-tajaa bija peedeejais.... a datorcentraa kaukaadi gariigi neliidzsvarotie veel uzturas... (es domaaju siikos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now