Jump to content
GIGN Forum

Flash Light?

A78
 Share

Recommended Posts

Vispirms tiku izkikots uz 4min bez reason. Lab, peec 4 min ieeju atpakalj serverii uzprasu kaapeec mani izkikoja, admins ignoree mani. Peec kaada briizha saka, lai izsleedzu flash light, paprasiiju kaapeec un atkal kick uz 5 min. Varbuut kaads man vareetu atbildeet kaapeec nevar flash light lietot?

Varēt var. Varbūt adminam ne īpaši patika tas, ka tu skraidi ar ieslēgtu flashlightu, tādā veidā reizi pa reizei nododams kādu no tīmmeitiem vai adminu pašu, jo, kā jau mēs visi ļoti labi zinām, ieslēdzot flashlightu ap tevi apkārt spīd manāma gaisma. Man atkal pretjautājums - kādā bezsakarā tev viņu vajag lietot? :)

Tu eezels esi???

Ja tu kaut kur staavi ar savu flashlight tad tevi var pretinieks zin ka tu tur esi, un tas noziimee, ka tur kur tu esi neviens vairs nevelas buut jo tur enemy zin, ka vajag iemest HE vai pashaut caur sienu!

GOT IT DONKEY?

Ja jau CS`aa tada fishka ir dota,tad kapec nevar? Piemeram es ar flash light varetu parbaudit visus stuurus un tumshaas vietas un arii pretinieku apzhilbinat? Tas tak ir atljauts! Sakam izdomat savus noteikumus? Lai gana no otras jaa tas nodod poziciju :) Bet tad ej citur,ja traucee :P

Hah, arī mans otrais labākais draugs norāvis sūdzību. :ehehehe:

EDIT* Bet reāli tu tā arī neatbildēji - kam tev to flashlight un it īpaši CSDM? Nu nav no viņa nekādas jēgas, vismaz neesmu atradis nevienu jēdzīgu pielietojumu, izņemot pakaitināt citus spēlētājus vai nobindot +wheelup un mēģināt kādu nogalināt noflashlightojot, kas vienalga neizdodas. :)

Edited by eziic

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...