tipa elvis Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Tātad jūs ludzu nevaretu pateikt piemjemsim ka uztaisit ta lai registrejoties jaatbild uz manis uzdotu jautajumu pienjemsim kvadrat sakne no 4 ir= un pareizai atbildej jabut pienjesim 2 ja ievada nepareizu atbildi nevar turpinat registresanos Otrs +sis variants butu labz ja uztaisitu tadu ka image vartification Ludzu palidziet jo es nezinu ka sis lietas istenot Paldies par atsaucibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted November 10, 2008 Author Report Share Posted November 10, 2008 Piedodiet ludzu par DP bet man topiks galigi norakas loti ludzu ja kads zin un nav gruti man pateikt iemet savu atbildi te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 nav grūti, bet šeit nav IPB supports, griezies pie IPB supporta, viņiem jābūt risinājumam pret spambotiem... ja nēesi pircis forumu, aizmirsti, tev nekad neviens nepalīdzēs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted November 10, 2008 Author Report Share Posted November 10, 2008 nu taksh vienu jautajuminju ludzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted November 12, 2008 Author Report Share Posted November 12, 2008 Ludzu atvainojiet par velvienu DP ,bet es jums loti ludzu palidzet , tas ir loti svarigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 griezies?TE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts