reel deel Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 BUILD 3651 SERVER (0 CRC) Server # 3 LOGIN] ---------------------------------------------------------------------- LOGIN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: sk8er BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: reel deel <3 '][' BAN] Iemesls banam: wh BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 10 minutem 5 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ---------------------------------------------------------------------- Kicked :TEV IR BANS. Iemesls: wh. Vairak http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-10-20 --> weekly-cs.gign.lv-0810201503-de_dust.zip 5.2 MB 2008.10.20 15:03 Es precizu laiku nevaru pateikt tieshi, kad mani nobanoja de_dust laikaa, bet aptuveni, tad kad admins sk8er ienak serveri un sezh spectatoros! Paskatiet pashi ap manu rezultatu 14 ~ 16 killi. Es gribu, lai citi admini ari apskatās sho demku, jo es nespeleju ar wh. Samera daudzi jau mani vairak vai mazak zin uz gign.lv un ir redzejushi ka es speleju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 (edited) Hmm. Skatījos tikai no brīža, kad skeiteris ienāca serverī. Vienā momentā tur gan nogļuko demo un nav redzamas pāris sekundes no tavas spēles, bet principā wh es tur tā rounda laikā, kad viņš tevi vispār varēja vērot [ja vien to iepriekš nedarīja ar feikniku or somethin'] neredzēju. Recoils gan tavam AK bija visnotaļ interesants, bet cik esmu tevi aiz gara laika vērojis, kad esmu bijis beigts, neko tādu serverī neesmu manījis. Laikam jānoskatās viss demo, ja ieraudzīšu vēl ko jaunu, noeditošos. EDIT* Tas par to recoilu laikam mani paģiru gļuki. Enīvei, noskatījos gandrīz visu tavu demo, wh neatradu, vien dažus skaistus TK [precīzāk vienu HS ar awp ] aiz neuzmanības pret radaru. Veiksmīgi. PROEDIT* Par TK nebija jāattaisnojas, tas vismaz man kalpo kā viens no pierādījumiem, ka diezzin vai tur ir kaut kas wh-veidīgs, jo ar wh čaļi parasti savējos ar awp galvā neķer. Edited October 20, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
reel deel Posted October 20, 2008 Author Report Share Posted October 20, 2008 Jā, tas Tk tiira radara vaina, jo nesen uzliku botus vnk prikolam un tgd kad gribu uzlikt cl_radartype 0 tad man tur kkads gljuks ar lodeem radas un nefiga neredzu kur kads savejais atrodas. cerams, ka vēl kāds noskatīs demku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 jap pjap njemt nost var nogljukoja ! atvaino Link to comment Share on other sites More sharing options...
reel deel Posted October 20, 2008 Author Report Share Posted October 20, 2008 Akey. sk8er rīkojies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 tur tak tоrs jomajф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Izskatās, ka noņemts, ja jau vakar spēlēja. Case closed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts