Jump to content
GIGN Forum

A Man Patiik Kasiities


eziic
 Share

Recommended Posts

Pilniigs siikums, bet nu tomeer. Varbuut arii shoreiz esmu paarshaavis paar striipu rakstot par ko taadu suudziibu un atziistu, ka arii pats esmu vainiigs pie taa kas notika, bet lai nu taa buutu...

Situaacija. Pulkstenis mazliet pirms 21:00, mape de_aztec. Izdomaaju, ka buutu jaaieskrien gignaa pirms aaraa ieshanas uz kaadaam paaris minuuteem kaads jaanoshauj, kaa nekaa sen nebija speeleets. Iegaaju, satiku dazhas pazinjas, sasveicinaajos, viss forshi. Laikam pat paspeeju uztaisiit briinumainu -2, par ko pats biju aarkaartiigi prieciigs. Un tad kaadaa round, skraidot apkaart izdomaaju izvilkt nazi un meegjinaat nodurt peedeejo T, kas bija palicis. Protams, nebiju palicis vieniigais no CT, un to T jau mediija 2 vai 3 chalji. Viens no vinjiem vinju arii noshaava, un, atpakalj skrienot, saaka pa mani bezteemaa bombiit. Nu okej, kas tad man, rounds beidzies, lai shauj. Izdomaaju joka peec ieshaut pretii, bet ak - rokaa bija nazis un es chali noduuru peedeejaa momentaa pirms naakamaa rounda saakshanaas. Kameer meegjinaaju rakstiit atvainoshanos, vinjsh man uztaisiija rocketu. Es uztaisiiju reconnect, un sameeraa laipnaa tonii uzrakstiiju:

Eziic: tu esi ausii pists vai kaa?

Protams, izraadaas, ka shis te indiviids, kursh man pielaida pilnas adatas ar m4a1 patronaam un aarkaartiigi sadusmojaas, kad izdomaaju ieshaut pretii bija admins. Un, protams, sekoja:

ADMIN mat!lde: slay Eziic

Varbuut kaut kas ar nerviem vai kaa, bet, cik zinu, civilizeeti cilveeki saakumaa izsaka briidinaajumu, ja vinjus tik ljoti neapmierina valodas izveele or somethin'. Un par lamaashanos parasti liek gagu. Pie tam es serverii lamaajos tieshaam reti un vienmeer ar pamatotu iemeslu, un tas, ka laipni paprasiiju vai shis indiviids, kuru tik ljoti aizskaara mans TK ar nazi, ka vinjam bija jaataisa rockets, nav pists ausii manaa skatiijumaa ir sameeraa normaali un netraucee servera iemiitniekiem dziivot. Es pat iisti nezinu kaapeec es rakstiiju sho suudziibu, ja nu vieniigi dzirdeet mat!ldes atbildi uz manu jautaajumu par ausi. Paldies jau ieprieksh.

Link to comment
Share on other sites

šoreiz pie vainas bija tas, kā tu viņu uzrunāji. ;) Cmon, ja tevi teamkillo, tad tev ir tiesības izvēlēties ko darīt ar viņu, viņš izvēlējās roketu. Varēji vienkārši uztaisīt reconnectu un spēlēt tālāk bez tādām dzēlīgām piezīmēm.

Nepārproti, neesmu neviena pusē, bet pēc tāda teksta arī būtu rīkojies līdzīgi. ;)

EDIT: man jau liekas, ka te nav daudz ko apspriest, jo rīkojies tu esi nepareizi un sekoja sods.

Link to comment
Share on other sites

Ali, zinu, ka esmu riikojies nepareizi. Un negribu lai kaads ir kaada pusee. Bet shaut iesaaka vinjsh un taa bija tiiraakaa sakritiiba, ka vinju nobeidzu es. Tikpat labi vinja lodes buutu traapiijushas man galvaa un TK buutu veersts pret mani. Taatad chalis pats uzprasiijaas. Taatad vajadzeetu padomaat pirms spiest rocketu. Vai vismaz sagaidiit vai peec TK nesekos atvainoshanaas, kas parasti normaalaas situaacijaas seko, vismaz cik esmu to noveerojis peedeejo ~2 gadu laikaa, nevis uzreiz taisiit rocketu. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Nu ja tas ir viss, ko tu esi sapratis peec mana posta izlasiishanas [ko, visticamaak, tu nemaz neizdariiji], tad droshi vien, ka neko. Paldies par uzmaniibu un piedod, ka teereeju tavu daargo laiku, lai tu uzrakstiitu garaako postu kaadu sheit tev ir izdevies uzrakstiit. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Eziic, var dažādi šaut - Viens no variantiem ir iešaut , bet nenogalināt, bet otrs šaut un nogalinaat, pieņemu, ka viņš tevi nebūtu nokilojis un pat ja būtu, tev arī būtu izvēles iespēja atiecībā uz to, ko darīt ar viņu.

Nevajadzēja nesmuki lamāties un viss būtu kārtībā.

Basta.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...