husis666 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 (edited) Kādas ir jūsu atsauksmes par Logitech Z-5500 tumbām.Kādi plusi un mīnusi?Kāds kam viņas ir varētu padalīties informācijā cik labas viņas ir. http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=11933 Edited March 31, 2008 by husis666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 nav neviena slikta vārda ko teikt.es uzskatu ka vislabākās pc tumbas.ja vari atļauties,noteikti pērc - nenožēlosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteouT Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Perc! Logitech Rox Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 uzprasi ali. viņš tev varēs ko sakarīgāku kā, zajebis pērc, pateikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 Nu gaidīšu kad Ali kko uzdruķelēs pa šīm tumbām.Ir doma šovakar pasūtīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Man mājās ir šīs te pašas tumbas! Kad visas tumbas stāvēja uz galda, tad tā skaņa bija laba, bet nu kkas pietrūka, tagad, kad istabā uztaisījām ar senci remontu, tumbas tika saliktas katra savā stūrī augšā viena uz galda un subis zem galda stūrī! Skan vnk ahujenaa! Nebūt nenožēloju! Nopērkot vēl professionālu skaņas karti un klausoties nevis kkādus drazainus .mp3, bet FLAC vispār ideāli! Un vēl arī neaizmirsti par akustiku telpā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 Nu man tieši remonts iet istabā. Ā un jā tizls jautājums, kur var apskatīties kāda skaņas karte man ir?! Un FLAC ir formāts? Nemaz par tādu dzirdējis neesmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 FLAC ir mūzikas formāts, kurš ir daudz, daudz augstākas kvalitātes par mp3. ( JA, nemaldos. q.q ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 pēc mp3 un FLAC kbps skaita. FLAC ir apmēram 3 reizes kvalitatīvāks par kvalitatīvāko mp3. Spried pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 btw, z5500 tēma jau ir entās reizes apspriesta. boota ar ir pilns ar rakstiem. pašam ir z-5500 un nevienu bridi vel neesmu nožēlojis, ka man viņas ir tikai tanī brīdi, kad dabūju mentiem sodu 30ls maksāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 Par kaimiņu traucēšanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 offtopic: bet kas tas par FLAC formātu? ok sapratu, tas ir kvalitatīvāks par mp3, bet tas arī sver gan jau ka vairāk un, to FLAC formātu ar k-kādu konvertieri (ceru sapratāt) var saštellēt vai tik dabūt tāda veida failus?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 husis666: jā. HoLLow_LiFe: cik zinu, laikam FLAC ir bik nekvalitatīvāks par *.wav. viens 60min disks sver laikam k-kadus 400mb.. dabūt var torrentos zem sadaļas HQ Music Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Pašam ir Logitech X-230 un skan tā, ka otrajā stāva uzgrabinu, un pagrabā basus jūtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 Tumbas nopirku. Negribējās taisīt jaunu topiku tapēc jautāšu te pat.Kur win vistai atrodas bass boost (vai kkā tml saucās)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ja tev tām tumbām vajag bass boost tad tu, laikam, esi kurls Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 vovo... man pat pie 1/3 basiem 2 vakarus peec kaartas kaiminsh naaca zobus dauziit aaraa es gan durvis neatveeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (edited) es gan durvis neatveeru :D Edited April 7, 2008 by Hiid.E Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 es gan durvis neatveeru ahahahahhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 cik esmu klausijeis. ari pie vinjam kadu nedelju padzivojis ( ar normalu arejo skanjas karti) skanja ir okei doki, ja neskaita 3khz skanjas nepilnibas, bet tas ekvalaizeri var noverst.. bolje menje ir augshas .. bet basu kvalitate ir drausimiga, vnk sux.. ja negriezh klusam un basus teiksim madie plaer nepaspilgtina , vai ari nenorada sabwoofer juutibas diapazonu nevar klausities prieksh cilveka kursh kaiminjanim grib paradit vo kadi man basi ir okei Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Logitech X-230 un skan tā, ka otrajā stāva uzgrabinu, un pagrabā basus jūtu. tatad noprotu ka kvalitatiivas tumbas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 sūds, tici man, bet ja cilvēks neko nesaprot no skaņas kvalitātes, tad, protams, liksies, ka labs, ja jau basus dzird. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts