sikais007 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Es veletos serwerim kad naak iegssaa cilveeki un ja kaadam kautko laadee lai skan muuzika!un veel es veeleetos kas speelee kaads cilveeks uzlikt muuziku lai paskan kaadu bridi. Ir kads plugins ar kuru kautko taadu var izdariit?ja ir iedodiet tiessu saitu plz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Es veletos serwerim kad naak iegssaa cilveeki un ja kaadam kautko laadee lai skan muuzika! Taa ta tema jau ir apspriesta tas ir raundsauds! mekle saja sadala , vajadzetu but ! aaa un to dalu kur tu rakstiji un veel es veeleetos kas speelee kaads cilveeks uzlikt muuziku lai paskan kaadu bridi. doma ko raksti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Varu vienozīmīgi pateikt, ka ir! saits www.amxmodx.ort pats no turienes nokačāju to pluginu, kad ieliku serverī vajadzēja adminam uzrakstīt /music un varēja izvēlēties, kadu tu gribi, sākumā ir doti 4 kluči visi trans, bet tu vari likt kādi tev patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 sTop ir tāds plugins, ka var uzlikt lai spēles laikā skanētu mūzika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikais007 Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 nu plz iedodiet tiessu linku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 nu plzz meklee pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikais007 Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 es paluudzu pasakiet kur.saitu tiiessi luudzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 www.amxmodx.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikais007 Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 nu gruuti iedot tiessu saitu? es paluudzu! jo nezinu nosaukumu tam pluginam. nu pasakiet tiessu saitu kur uz reiz var ka4aat nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 luudzu tavs loading sound /* * Play a sound during the connection. * * Random code part taken from plugin * connectsound by White Panther * * v1.0 * */ #include <amxmodx> #define Maxsounds 6 /////////////// public plugin_precache() precache_sound("misc/party_days.mp3") // Skanaslikt (sound/misc) new soundlist[Maxsounds][] = {"1","2","3","4","5","6"} public client_connect(id) { new i i = random_num(0,Maxsounds-1) client_cmd(id,"mp3 play sound/misc/party_days.mp3",soundlist[i]) return PLUGIN_CONTINUE } public plugin_init() { register_plugin("RavenHolm","2006","aaaa") return PLUGIN_CONTINUE } Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikais007 Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 ja bet vai tad plugins naw?un kur tas kods jaaliek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) Ko tad tev īsti vajag, linku jeb saitu? Bet ja kas lūk kur tev buus http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=99658 pasties zem pirmā posta, tur būs rakstīts ''Get Plugin'' spied virsū, un kačā nost! Edited July 21, 2006 by ant Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ja bet vai tad plugins naw?un kur tas kods jaaliek? nee nu tuk tak essi dalbajobs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikais007 Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 pasaki kur un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ja bet vai tad plugins naw?un kur tas kods jaaliek? Blja tu daunis esi vai kaa?? Uztaisi .sma failu ieliec iekshaa kodu un peec tam nokompilee!! taalaak es ceru tu buusi ietiekami gudrs un zinaasi kas jaadara taalaak?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikais007 Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 tiessaam esmu nejeega pasakiet kur to textu ievietot tad kaa vinnu palaist nu visu siiki plz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 zini ko dari aizmirsti pa muuziku serverii... tu vinu taapat nemaceesi ielikt un tev to patieshaam navajag tas ir tikai tas shiibriizha untums jo ja tu tieshaam gribeetu tad tu vismaz censtos saprast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now