Jump to content
GIGN Forum

Ban

akec
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Skatos, ka uz kādu laiciņu ir noņemts busteris, līdz ar to arī atsācis neliels čīteru uzplaukums.

Pēdējā laikā nebiju tik bieži serverī, jo bija jānoņemas ar dažām lietām, bet nu pamazām esmu atpakaļ.

Vakar pirmajā momentā, kad iegāju serverī, pa čatu, mic man sāk stāstīt, ka serverī nesen viens ar aimu esot spēlējis. Okey, pēc 1min ienāca samuray un viss kārtībā.

Spēlēju šodien no rīta. Uzliekas mape de_dust un 10sec laikā ienāk viens čalītis ar spīdhaku.

Spēlējot gan pirmajos roundos, admin čatā tik varēja manīt, ka spēlētājs spiež pogu 'F9' (paši saprotat). Bet nu es tam nepievērsu pārāk lielu uzmanību, jo vakar daži speciāli tā izdarijās, kā arī šajā situācijā man nebija pieejas, lai šamējo atvaļinātu. Pēc 2 raundiem džeks ieslēdz spīdhaku un visus forši ar nazīti graizā.

Iegāju mircā - adminu nav. Apskatos mājas lapā, kas sēž onlainā - adminu nav. Nogaidīju tomēr nedaudz, varbūt kāds ar ban ienāk, bet nekā. Nācās man viņu pakikot zem nika 'gign', lai spēlētājiem nebūtu jācieš, kurš līdz šim brīdim atpakaļ vēl nav ienācis, bet neko citu nevarēju iesākt, jo spīdhaks + nazis nav labvēlīgi godīgajiem servera spēlētājiem.

Zinu, ka serverī čīteru būs daudz un nevēlos dažu labu palaist cauri sveikā kikojot, kurš atkal ienāk vēlāk un visus dzenā.

Pieredze ar čīteru ķeršanu man ir. Uz csdm līdz šim ar to esmu ticis veiksmīgi galā.

Esmu cilvēciņs ar atbildības sajūtu.

Tas laikam arī būtu viss. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...