Jump to content
GIGN Forum

Xgag, Xslap/slay

akec
 Share

Recommended Posts

Sveika servera administracija !

Lieta taada, ka pedejas dienas spelejot serverii man ir vajadziba pec divam komandam..

Es serveri speleju agri no rita (tas ir no 7:00), pa dienu, vakara, un nakti (liidz 6 rita (ja nenak miegs)). Nemsim vienu momentu no sotdienas rita, ja nemaldos ap 7:40. Mape as_oilrig. Ieeju serveri skraidu viens. Paiet 5min un ienak divi botinji, kuri krisija un man nacas meklet pa visu mapi, kur shie sezh.. Biezi spelejot serveri ir ff vai ct/t krisaki. Kad terriks sezh, palicis viens un neiet pec c4 un serverii nav adminu protams apnicigi gaidit.. Serverii ir nesaubami biezi ff, biezi round`a kads terriks vai ct c4 laika izdomaa krisot. ..Pedejo dienu laikaa man tas ir apnicis un velos tadus parmacit..serverii speleju daudz (it ipasi pedejas 2 nedelas, kad sakas vasaras brivlaiks).. Kad velos caur admin chat pazinot, tad biezi serverii nav adminu kas izpilda admina komandas iekustinot vinus. Jau vakar grasijos rakstit pieteikumu uz tiesibam. Vienkarsi apnik krisaki un cilvecini kuri serverii parlieku lamajas. Kam parak liela mute prasas vien vinus parmacit ar gag komandu. Esmu aizradijis, lai nelamajas ka mazi berni, bet nu protams, ka vini gudrisi to nenems galvaa... Es shis divas lietas uz servera nevaru ciest. Esmu cilveks ar galvu uz pleciem. Pats serveri savu uzvedibu verteju loti labu. Chatu neizmantoju parak biezi.. Vel vakar vakara spelejot dazi gudrisi saka lamaties del taa ka viens pielida vinam prieksa.. tas kuram pielida saka lamaties. Tad saka otrs.. es to nevaru izturet. kad serverii vai nu nav admina kas tos nelieshus iekustina vai ari tas admins atrodas pretejaja komanda un neredz kas notiek ar pretiniekiem.. Es ceru uz tiesibam, lai varetu tas 0 iekustinat un iemacities nelamaties (vismaz uz servera).

Nacu ar lugumu pec divam adminu tiesibam: xgag un xslap/slay.

Admins: Undertaker

Paldies..

Ar cienju, akec.

Nekads paziistamais jau man vinjs nav, bet chalis uzrakstija man PM un es piekritu, tadelj neko daudz nevaru sadzejot, ir redzeets spelejam - ir Ok, tikai man liekas ka paaraak jauns veel, vismaz peec textiem liekaas!

Neko jau taadu vins arii neprasa, taapeec REC vismaz uz paarbaudi, bet ne man spriest...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...