2_lifes_left Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Tā, kā šis ir spama topiks, tad es šeit arī ielikšu savu spamu. Tātad es vienkārši gribēju pareklamēt savu web lapu - http://16mind.sytes.net Nekas dižs vēl nav. Vēlāk lapā būs vairāk pamācības ar photoshop, cimema 4d, 3d studio max utt. Varat nerakstīt šeit atbildes, es nelasīšu. Varat slēgt šo topiku un pēc nedēļas izdzēst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Tā nav weblapa, tas ir forums. Un tā jau visi saka, ka vēlāk lapā būs tas un tas, bet pēc laika lapa jau ir pazudusi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2_lifes_left Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 Tā nav weblapa, tas ir forums. Un tā jau visi saka, ka vēlāk lapā būs tas un tas, bet pēc laika lapa jau ir pazudusi.. Zinu, ka tā notiek, bet ar šo tā nebūs. Zvēru pie sava CS. Līdz Ziemassvētkiem mēs nešām netaisamies mirst, pēctam jau skatīsie, ja būs biedri tad forums turpinās strādāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 ja būs biedri tad forums turpinās strādāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 (edited) Ja jau forumā kuru ielka pirmajā postā ir minēts par photoshop tad drošvien arī zinat kur photoshop nokačāt.. Es jau google izmeklējos. Kā atrodu vienu linku par photoshop un meģinu tajā ieiet man uzreiz viss PC restartējas. Man tā ir uz daudziem webiem. Piemēra tad kad es mēģinu ieiet šajā linkā man arī uzreiz PC restartējas. Būtu pateicīgs ja iemestu kādu linku vai arī atsūtītu PM kur nokačāt photoshop. P.S. Jautāju tiem kas zin par PC regulāro restartēšanos vai arī linku kur dabūt photoshop. Edited October 10, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Ja jau šajā topikā reiz pieminēts photoshop. Tad gribu uzzināt kur photoshop var nokačāt? Es jau google izmeklējos. Kā atrodu vienu linku par photoshop un meģinu tajā ieiet man uzreiz viss PC restartējas. Man tā ir uz daudziem webiem. Piemēra tad kad es mēģinu ieiet šajā linkā man arī uzreiz PC restartējas. Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Ja jau forumā kuru ielka pirmajā postā ir minēts par photoshop tad drošvien arī zinat kur photoshop nokačāt.. Es jau google izmeklējos. Kā atrodu vienu linku par photoshop un meģinu tajā ieiet man uzreiz viss PC restartējas. Man tā ir uz daudziem webiem. Piemēra tad kad es mēģinu ieiet šajā linkā man arī uzreiz PC restartējas. Būtu pateicīgs ja iemestu kādu linku vai arī atsūtītu PM kur nokačāt photoshop. P.S. Jautāju tiem kas zin par PC regulāro restartēšanos vai arī linku kur dabūt photoshop. Adobe Photoshop CS2 http://moviem.netgames.lv/v1/download.php?view.57 DJ MUman, tu esi stulbs spameris! Derētu brīvlaiciņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 iesaku labak nakt uz gfx-dream.lv vismaz reals projekts un tauta tur ari apgrozas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts