0xDEAD BEEF Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Skat... Pirms paaris dienaam who.me uztaisijis topiku - sakaraa ar php webiem http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=9823 (Kāds var pateikt programmu uz kuras var uztaisīt php webu un dizainu? Paldiess jau iepriekš - who.me) Topiks nosleegts, es sim rakstu mailu. Uzminat, ko vins atbild - QUOTE Tu esi lolis, bet iesakuma google pamekle installing php on windows iis tev vajadzes indows xp ieslegt iis. tad ej uz php.net laikam un novelc php. Pashu kodu var rakstit kaut vai notepad. Dizainu mochi pa taisno html un paintaa. LOLis tu esi tapec, ka nezini, kas ir php, bet prasi programas. /quoute Ko? Kādā sakarā Tu man pa kautkādu php webu raksti? Kautko neesi sajaucis? LOL !! Rodas iespaids, ka tas ir stiliigi taisiit topikus - piemeram - palidiziet ar sin(x2)+x^3 integresanu, kaut gan atbilde nemaz neinterese... Bet nee.. sis nav tukhs topiks.. ne ne... vins pat ir ljoti pilns! vinam ir doma.. un doma ir vinekarsha - WHO.ME - MIRSTI! Cheers, Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 O .. un es tikai gribeeju piebilst - rekur vel viens whome debiilu atbilzu seejums http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=9859 un noteikti es gribeju pateikt - WHO.ME - MIRSTI, TAVS AVATARS IR SMIRDIIGS SUUDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Viņš nav vienīgais tāda veida pidiņš, vairāki tādi ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 (edited) pff. Kādā sakarā Tu te tagad dirss par mani? Tev pašam ne labāks: avatars + tavs nick totāli smird.. Tev nervi netur, jo tas PM Ko Tu man atsūtīji bija vairākas dienas pēc mana ieliktā topika, "Kur var dabū programmas lai uztaisītu savu webu + dizainu" - Un kā es varēju zināt ka Tu man raksti tajā sakarā. Vaidzēja rakstīt ka Tu raksti tādā un tādā sakarā. + Man man toreiz bija jāzin kā uztaisīt savu: webu & dizainu, jo toreiz man vēl bija klans kuram bija nepieciešama pašuztaisīts webs. P.S. Tu esi daunis kurš bezjēgā sāk dirst P.S.S. (prātiņ nāc mājās) Edited October 6, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
labbeC^ Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 pff. Kādā sakarā Tu te tagad dirss par mani? Tev pašam ne labāks: avatars + tavs nick totāli smird.. Tev nervi netur, jo tas PM Ko Tu man atsūtīji bija vairākas dienas pēc mana ieliktā topika, "Kur var dabū programmas lai uztaisītu savu webu + dizainu" - Un kā es varēju zināt ka Tu man raksti tajā sakarā. Vaidzēja rakstīt ka Tu raksti tādā un tādā sakarā. + Man man toreiz bija jāzin kā uztaisīt savu: webu & dizainu, jo toreiz man vēl bija klans kuram bija nepieciešama pašuztaisīts webs. P.S. Tu esi daunis kurš bezjēgā sāk dirst P.S.S. (prātiņ nāc mājās) Rekur paradas tava daunisma liimenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 (edited) Rekur paradas tava daunisma liimenis Ok es paklusēšu un tādiem pidiņiem kā Tu neatbildēšu neko gudru P.S. Es augstak topikā neredzu, ka kautko stulbu butu uzrakstījis. Tev vienkārši gribas paspamot ja? P.S.S. --> Reku tavs nākošais ieliktais posts pēc 0xDEAD BEEF parāda tavu daunisma līmeni Labbec^ P.S.S.S. Tev atkal liekas, ka kautko stulbu pateicu? LOL Edited October 6, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts