Who.mE? Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 (edited) Kautkā ar nelielām grūtībām esmu uztaisījis savu pirmo cs mapi. No sākuma taisiju vienu labu kura man visu laiku nesanāca, bet tagad sāku taisīt jaunu mapi pec Oddisha pamacibas un sanāca. Tikai iztiksim bez sliktiem komentāriem, jo šī ir mana 1. uztaisita cs mape. Nākošā protams būs labāka. Novilkt var TE P.S. Aizmirsu piebilst, ka mapē abās pusēs ir tādas garas baltas kastes kurām abos galos ir neredzamas trepes pa kurām var uzkāpt un augšā ir awp Edited October 3, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Kautkā ar nelielām grūtībām esmu uztaisījis savu pirmo cs mapi. No sākuma taisiju vienu labu kura man visu laiku nesanāca, bet tagad sāku taisīt jaunu mapi pec Oddisha pamacibas un sanāca. Tikai iztiksim bez sliktiem komentāriem, jo šī ir mana 1. uztaisita cs mape. Nākošā protams būs labāka. Novilkt var TE P.S. Aizmirsu piebilst, ka mapē abās pusēs ir tādas garas baltas kastes kurām abos galos ir neredzamas trepes pa kurām var uzkāpt un augšā ir awp tapec nevaidzeja taisit jaunu topik Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 offtopick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now