Who.mE? Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Es gribētu uzzināt kādas komandas ir vaidzīgas, lai spēlējot CS ieroči parmainitos pa taisno. Nevis ar tādu pārlikšanu, bet uzreiz rokai pārāk daudz nekustoties.. Piemeram: Kad met HE(grenetu) tad met nevis ar atvēzienu, bet roka nekustas un HE arī tā tiek izmests! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 (edited) Tu gribi padirst nenovelkot bikses? Edited October 1, 2006 by hackerman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 1, 2006 Author Report Share Posted October 1, 2006 (edited) Tu gribi padirst nenovelkot bikses? Ja nezini, tad neposto ! Jo vakar vienā dator-salonā paspēlēju pie viena PC un tur bija sarakstītas šīs komandas ar kurām man bija vieglāk un ērtak paspelet !! Edited October 1, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Lai nu tā būtu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Es gribētu uzzināt kādas komandas ir vaidzīgas, lai spēlējot CS ieroči parmainitos pa taisno. Nevis ar tādu pārlikšanu, bet uzreiz rokai pārāk daudz nekustoties.. Piemeram: Kad met HE(grenetu) tad met nevis ar atvēzienu, bet roka nekustas un HE arī tā tiek izmests! Esi redzējis ka ta var ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 1, 2006 Author Report Share Posted October 1, 2006 (edited) Esi redzējis ka ta var ? Izlasi 2 postus augstāk Tak pats vakar dator-salonā vel speleju pie tāda PC. Es nezinu varbūt tie bija kautkādi skini.. bet gribētos uzzināt kā var uzlikt rokām daudz nekustoties kad met HE, maina ieročus u.t.t. Varbūt kāds tomēr zin? Edited October 1, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halogen Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 (edited) LOL, visi taada off topikaa aizgaajis! konsole ieraksti hud_fastswitch 1 un viss! un ja tas nav tas, tad tie ir HLTV modeli kurus var novilkt te. Edited October 1, 2006 by Halogen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 1, 2006 Author Report Share Posted October 1, 2006 LOL, visi taada off topikaa aizgaajis! konsole ieraksti hud_fastswitch 1 un viss! un ja tas nav tas, tad tie ir HLTV modeli kurus var novilkt te. hud_fastswitch 1 man jau ir visu laiku. Un to HLTV modu nevaru novilkt..kā mēģinu novilkt tad uzreiz i-nets uzkaras. Nu tās laikam ir manas problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halogen Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 caur ko tu browse i-netu? ja caur ff, tad neies, ieej caur IE un novelc, taalak pats zinaasi, kaa riikoties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 1, 2006 Author Report Share Posted October 1, 2006 caur ko tu browse i-netu? ja caur ff, tad neies, ieej caur IE un novelc, taalak pats zinaasi, kaa riikoties! Novilkt izdevās. Tikai palika viens jautājums. Es ekstraktoju HLTV models: Tālāk man vajag "models" folderu ar visiem failiem iemest: valve/cstrike/models ? Šis tākā butu pēdējais jautajums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halogen Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Novilkt izdevās. Tikai palika viens jautājums. Es ekstraktoju HLTV models: Tālāk man vajag "models" folderu ar visiem failiem iemest: valve/cstrike/models ? Šis tākā butu pēdējais jautajums. tos models iemet valves model mapee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 1, 2006 Author Report Share Posted October 1, 2006 tos models iemet valves model mapee! Ok. Viss strādā - THX: Halogen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts