Gordon Posted January 12, 2004 Report Share Posted January 12, 2004 Hello! Esmu Gordon, domāju daudzi, kas spēlē uz gign servera, daudz maz mani pazīst. Mani noteikti var rekomendēt vairāki gign servera admini un arī memberi. Esmu pieaudzis cilvēks, kas palīdzēs uzturēt serverī kārtību. Sanāca kaut kā pliekani , un Macho var tagad paņirgāties Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 12, 2004 Report Share Posted January 12, 2004 ok boss Hello! (es esmu kruts un raadu kaa es maaku angliski) Esmu Gordon (no Mordoras), domāju (tikai par seksu) daudzi, kas (KONTRABASS) spēlē uz gign servera, daudz maz (puisis - paradokss) mani pazīst. Mani noteikti var (samekleet Centraaltirguu) (ha ha ha - shitas bija labs) rekomendēt vairāki gign servera (termoss) admini (vai arii nevar) un (pid)arī memberi (kaa arii mans vuukiju draugs Chuubaka). Esmu (eedis daudz desu) pieaudzis (muudzis) cilvēks, kas (pirzh kaa iists viirs) palīdzēs uzturēt (omuliigu atmosfeeru) serverī (ar veseliigaam gaazeem) kārtību. Sanāca kaut k(zhaa)ā pliekani , un Macho var tagad paņirgāties (tas gan ) khe-he-he sviests access granted Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted January 12, 2004 Author Report Share Posted January 12, 2004 Mani noteikti var (samekleet Centraaltirguu) (ha ha ha - shitas bija labs) rekomendēt vairāki gign servera (termoss) admini (vai arii nevar) un (pid)arī memberi (kaa arii mans vuukiju draugs Chuubaka). Esmu (eedis daudz desu) pieaudzis (muudzis) cilvēks, kas (pirzh kaa iists viirs) palīdzēs uzturēt (omuliigu atmosfeeru) serverī (ar veseliigaam gaazeem) kārtību. Skaisti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts