Jump to content
GIGN Forum

Admin tiesības

Gordon
 Share

Recommended Posts

Hello!

Esmu Gordon, domāju daudzi, kas spēlē uz gign servera, daudz maz mani pazīst.

Mani noteikti var rekomendēt vairāki gign servera admini un arī memberi. Esmu pieaudzis cilvēks, kas palīdzēs uzturēt serverī kārtību.

Sanāca kaut kā pliekani dry.gif , un Macho var tagad paņirgāties biggrin.gif

ok boss

Hello! (es esmu kruts un raadu kaa es maaku angliski)

Esmu Gordon (no Mordoras), domāju (tikai par seksu) daudzi, kas (KONTRABASS) spēlē uz gign servera, daudz maz (puisis - paradokss) mani pazīst.

Mani noteikti var (samekleet Centraaltirguu) (ha ha ha - shitas bija labs) rekomendēt vairāki gign servera (termoss) admini (vai arii nevar) un (pid)arī memberi (kaa arii mans vuukiju draugs Chuubaka). Esmu (eedis daudz desu) pieaudzis (muudzis) cilvēks, kas (pirzh kaa iists viirs) palīdzēs uzturēt (omuliigu atmosfeeru) serverī (ar veseliigaam gaazeem) kārtību.

Sanāca kaut k(zhaa)ā pliekani , un Macho var tagad paņirgāties (tas gan smile.gif)

khe-he-he

sviests

access granted

Mani noteikti var (samekleet Centraaltirguu) (ha ha ha - shitas bija labs) rekomendēt vairāki gign servera (termoss) admini (vai arii nevar) un (pid)arī memberi (kaa arii mans vuukiju draugs Chuubaka). Esmu (eedis daudz desu) pieaudzis (muudzis) cilvēks, kas (pirzh kaa iists viirs) palīdzēs uzturēt (omuliigu atmosfeeru) serverī (ar veseliigaam gaazeem) kārtību.

Skaisti smile.gif

lock.gif ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...