dEus Posted June 14, 2003 Report Share Posted June 14, 2003 Bija tada lieta ka serverii tas butu cs.gign.lv ienaaca staffa [admins] un saka IZMANTOT savas tiesiibas ka vien ienaaca prata ! Nedaudz paskaidroshu-Ir tada lieta ka knife mode nu re vinja uzliek knife mode un tad nu visi skrien ar naziem virsuu un graistaas un kad pati staffa ierauga pretinieku tad atri uzliek all guns allowed un aidaaaa HEADSHOT! Un visu laiku mainijas no naziem un guniem un tas jau ir par traku domaju ka visi kas tur taja bridi speleja man piekritis[iznjemot staffu]! Ja kadam ir veleshanaas varu iedot iechekot demku [atrast mani var in da mirc #gign or #lms.cs] kur to visu var ljoti labi redzeet ! Tagad es domaju ka daudziem buus mainiijushies uzskati par GIGN adminiem delj 1 admina ! Man pasham personiigi pret citiem nekla nav ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 14, 2003 Report Share Posted June 14, 2003 negribaas pat iisti nevienu stulbu joku mest aaraa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted June 14, 2003 Author Report Share Posted June 14, 2003 macho manupraat tie jau nu vairs nav nekaadi joki ! Ja tadi butu visi admini tad es nezinu kas speletu cs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest crazed Posted June 14, 2003 Report Share Posted June 14, 2003 [/b]Tev bija taisniiba, es ar speeleju GIGN admins stuff panem uzliek de_dust2, pec 2min fy+icwwrodl, un veel peec tam de+discouner, tas vis notika 10 min laikaa... man tas liekas pa daudz, un tad vel discounteraa, vin panem uzliek kni mode un kad ierauga pretinieku uzliek all guns, nezinaaju ka GIGN dod amina tiesiibas Frageriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 14, 2003 Report Share Posted June 14, 2003 pec cilveku luguma tiesibas novaktas..., atstaju tikai admin_say un admin_vote komandas Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted June 14, 2003 Author Report Share Posted June 14, 2003 cerams ka tagad varees paspelet uz gign ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chem1cal Posted June 14, 2003 Report Share Posted June 14, 2003 plzzzzzzzzzzzzz snemite u Staffi admin prava ona zae**** e#e Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 14, 2003 Report Share Posted June 14, 2003 tu lasiit maaki dzhekinj ? worms tak teica ka nonjemtas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 14, 2003 Report Share Posted June 14, 2003 [/b]Tev bija taisniiba, es ar speeleju GIGN admins stuff panem uzliek de_dust2, pec 2min fy+icwwrodl, un veel peec tam de+discouner, tas vis notika 10 min laikaa... man tas liekas pa daudz, un tad vel discounteraa, vin panem uzliek kni mode un kad ierauga pretinieku uzliek all guns, nezinaaju ka GIGN dod amina tiesiibas Frageriem hehe admins stuff ...admins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted June 15, 2003 Report Share Posted June 15, 2003 nezinaaju ka GIGN dod amina tiesiibas Frageriem un tu tipa mums neesi frageris ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted June 17, 2003 Report Share Posted June 17, 2003 Jesss, Staffa vairs mums tik ljoti nebojaas dziivi Staffa nenjem ljaunaa, bet vajag arii klausiit citu viedokli, vinjsh domaa, ja ir admins, tad ir dievs NE? ZB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 panem uzliek de_dust2, pec 2min fy+icwwrodl, un veel peec tam de+discouner Vai kaads ir maz ir speeleejis taadu karti, kaa fy+icwwrodl(manupraat taada nav piejama gign cs serverii!!) vai piemeeram shito - de+discouner?????Vai varbuut es vieniigais esmu taads atpalicis????? P.S.zZzZZ nez vai cs_disounter un fy_iceworld buus iznjemtas no votemap???, vai varbuut vinju vietaa ir de+discounerun fy+icwwrodl????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 Labi teikts blody. Mē rēc vēderu saķēris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 jee jaunaas mapes icwwrodl superr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts