Hainy Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 Neko gari neraxtiishu, bet es gribeetu tik pie vienas mazas lietinjas, un proti, reserved slot. Cik es skatos serverii parasti ka kaads speelee kuram ir tiesiibas, tad arii vinjam ir reserved slot, bet man nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 nju kamooon shtik ilgi speelee gignaa un veel apliecinaajis sevi kaa labs players un admins. nu shis chalis ir pelnijis admin tiesiibas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 nju kamooon shtik ilgi speelee gignaa un veel apliecinaajis sevi kaa labs players un admins. nu shis chalis ir pelnijis admin tiesiibas. labaak 2x izlasi par ko iet runa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted January 7, 2004 Author Report Share Posted January 7, 2004 Nu pirmaa dalja jau bija pareiza. P.S. Nav kaadam strikji, gari, pireksh slidaam? Man vecie sadilushi un sapliisushi jau ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 Neko gari neraxtiishu, bet es gribeetu tik pie vienas mazas lietinjas, un proti, reserved slot. Cik es skatos serverii parasti ka kaads speelee kuram ir tiesiibas, tad arii vinjam ir reserved slot, bet man nav. um... nu taa gan nav. Bet tev enivei slotu var iedot. gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts