vbyuer Posted January 15, 2004 Report Share Posted January 15, 2004 Admin tiesiibas tikai veeleejos ieguut ieks cw.gign.lv kas tagad jau ilgaaku liaku nedargojas Zets impasibl [ja ir tiesiibas uz cw.gign.lv ,tad arii uz cs.gign.lv ir tiesiibas] x3 varbuut arii nedargojas ,bet darboties gan darbojas. enivei shitas sviests jau ir apnicis -> tL Link to comment Share on other sites More sharing options...
maradonna Posted January 15, 2004 Report Share Posted January 15, 2004 Robbins:vinni visi ir...neviens no viniem nemaak speeleet labaak nekaa citi speeleetaaji...vinkarshi vinni vaac sev postus un tas arii viss... Un paarsvaraa no vinniem visiem ir loli Es varu atbildeet uz tavu jaut. shie spami ir domaati vienkaarshi taapeec lai ADMINI vareetu kaadu bezprikolaa apdirst un mazie DIRSAA liideeji vienkaarshi vaac postus(kaa es jau teicu)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maradonna Posted January 15, 2004 Report Share Posted January 15, 2004 Un shitie visi DREAM,OUTLAWZ,REDBULL utt. ir mazi loli,un dirsaa liideeji...bet taadi ir visur!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted January 15, 2004 Report Share Posted January 15, 2004 Vispirmz uzzini ko noziimee lol un tad dirs !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted January 15, 2004 Report Share Posted January 15, 2004 Nu es tevi maradonna taa nezinu, bet paskatoties ka zem avatera raxtiits teljapakalja var spriest, ka taads pidars vien esi. P.S. un ko tu vispaar vari breekt nepilngadiigaa padauza, tu veel ar kakaam speeleejies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted January 16, 2004 Report Share Posted January 16, 2004 maradonna, labaak jau nu buutu pieveeris klabekli. neraksti par lietaan no kuraam nejeedz ne kripatas. taadi, kaa tu seezh neatkariigajaa riita aviizee un bljauj ka ir neatkariigi tachu pashi (izmantosim tavu kraashnjo valodu) "laiza pakalju" Lembergam. ja tev ir kaut 1% no normaali domaajoshaam cilveeka smadzeneem, tad tu saprati. tachu kopumaa piss off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted January 19, 2004 Author Report Share Posted January 19, 2004 Ai ai ai ai ai... Topic laikam ievirzaas nepareizajaas teemaas Turpiniet turpiniet... /me patikt klausiities <<---- mirsti mirsti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maradonna Posted January 19, 2004 Report Share Posted January 19, 2004 Redbull un tu buutu tas pieaugushais(ha ha) nesmiidini tautu....un Outlawz buutu tas gudrais(ha ha) Te laikam visi gudrie un passi labaakie sanaakushi,starp kaadiem gudriem cilv. es te atrodos....ha ha!!! P.S. Un visiem ir tie 18....tad jau veel esat beernu praataa ja speeleejat cs....vai taa nav???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maradonna Posted January 19, 2004 Report Share Posted January 19, 2004 AAAAAA redbull zem tava avatera vajadzeetu uzrakstiit DIRSAALIIDEEJS....tad tu buutu pati pilniiba......bishkjin no meitenes,bishkjin no pedinja nu katraa zinna,chalis po zhizn.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 19, 2004 Report Share Posted January 19, 2004 Redbull un tu buutu tas pieaugushais(ha ha) nesmiidini tautu....un Outlawz buutu tas gudrais(ha ha) Te laikam visi gudrie un passi labaakie sanaakushi,starp kaadiem gudriem cilv. es te atrodos....ha ha!!! P.S. Un visiem ir tie 18....tad jau veel esat beernu praataa ja speeleejat cs....vai taa nav???? es domaaju ka tie kexi kas pasaulee var nopelniit apmeeram 60k par uzvaru turniiraa un kuri ir virs 18 arii ir reaalaa beerna praataa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted January 19, 2004 Report Share Posted January 19, 2004 un es uzskatu ka man ir forsha signature Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted January 19, 2004 Report Share Posted January 19, 2004 un es uzskatu ka man ir forsha signature Veselu eseju uzraxtijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 20, 2004 Report Share Posted January 20, 2004 aiziet juurinjaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts