Guest sTop^ Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Es gribetu samaksat gign 10 Ls par bana nonemsu , ja man jau bans stav 100 dienas nu protams ka nozeloja ka vispar tos sudus izmantoju bet katram ir sanacis! Bet ka piemeram es aiziesu uz banku iedosu vinai to konta numuru un kas talak ? Man vajag vinai pateikt manu vardu un uzvardu vai ka , lai jus zinatu no ka si nauda nak ? aa un vel kas man rakstit manu nobanoto niku vai ka ? Par to chitu izmantosanu zinu biju loxs nu bet tapec jau gribu iemaksat 10 Ls lai varetu paspelet uz gign ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 vienkārši pārskaiti, tev tur prasīs vārdu uzvārdu. tad pienāc pie manis vai worma atkarībā no tā kam tu skaitīji un pasaki "es aizskaitīju naudu" un viss. Pateiksi vārdu un viss būs skaidrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Ok Tnx varat vert ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts