X-x-X Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Kurs Varētu man pastāstīt kā izveidot Radomphotopeneli. Lidz paneļa veidošanai es tieku. Tad kad ir izveidots panelis man ir rāda kautkādu erroru, amn nepastavot datubāzes. Man rāda ka nepastāv photopenel.infusion. Es zinu ka kaukkas ir jādara ar mysql bet isti nezinu kas. Vai kāds varētu izstāstīt ka pareizi jāuztaisa šīs Tabulas lai ietu tas radomphotopanelis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Un ko tā sūda manuālis saka par bāzes/tabulu veidošanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Skaties, soli pa solim, pēc koda. Kādu datubāzi izmanto, tādu arī uztaisi, tālāk kādi selecti un ko no kā selecto, to uztaisi. Ja kodu nerubī, tad sorry, lasi manuāļus par to herņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-x-X Posted August 30, 2006 Author Report Share Posted August 30, 2006 Tajaa manualaaa nav teikts kaa uztaisiits taas tabulas tur ir tikai teikts ka uztraisiit pasu paneli bet kad uztaisa paneli man radaas. Table 'counterstrike.photo_albums' doesn't existTable 'counterstrike.photo_albums' doesn't exist Nu laadsa varbuut beidzot pastastiis kas jadara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Tajaa manualaaa nav teikts kaa uztaisiits taas tabulas tur ir tikai teikts ka uztraisiit pasu paneli bet kad uztaisa paneli man radaas. Table 'counterstrike.photo_albums' doesn't existTable 'counterstrike.photo_albums' doesn't exist Nu laadsa varbuut beidzot pastastiis kas jadara? counterstrike.photo_albums Tātad. counterstrike ir datubāze un photo_albums ir tabula counterstrike datubāzē. uztaisi datubāzi vai arī izlabo kodu, lai meklē jau esiošajā datubāzē, ja negribi taisīt jaunu. pievieno tabulu photo_albums. tālāk, kā jau teicu, pēc koda skaties, kādi lauki ir jātaisa tabulā, tādus arī uztaisi. savadi laukos visu nepieciešamo herņu un uz priekšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now