Jump to content
GIGN Forum

Paīdzību

X-x-X
 Share

Recommended Posts

Kurs Varētu man pastāstīt kā izveidot Radomphotopeneli. Lidz paneļa veidošanai es tieku. Tad kad ir izveidots panelis man ir rāda kautkādu erroru, amn nepastavot datubāzes. Man rāda ka nepastāv photopenel.infusion. Es zinu ka kaukkas ir jādara ar mysql bet isti nezinu kas. Vai kāds varētu izstāstīt ka pareizi jāuztaisa šīs Tabulas lai ietu tas radomphotopanelis

Tajaa manualaaa nav teikts kaa uztaisiits taas tabulas tur ir tikai teikts ka uztraisiit pasu paneli bet kad uztaisa paneli man radaas.

Table 'counterstrike.photo_albums' doesn't existTable 'counterstrike.photo_albums' doesn't exist

Nu laadsa varbuut beidzot pastastiis kas jadara?

Tajaa manualaaa nav teikts kaa uztaisiits taas tabulas tur ir tikai teikts ka uztraisiit pasu paneli bet kad uztaisa paneli man radaas.

Table 'counterstrike.photo_albums' doesn't existTable 'counterstrike.photo_albums' doesn't exist

Nu laadsa varbuut beidzot pastastiis kas jadara?

counterstrike.photo_albums

Tātad. counterstrike ir datubāze un photo_albums ir tabula counterstrike datubāzē.

uztaisi datubāzi vai arī izlabo kodu, lai meklē jau esiošajā datubāzē, ja negribi taisīt jaunu. pievieno tabulu photo_albums. tālāk, kā jau teicu, pēc koda skaties, kādi lauki ir jātaisa tabulā, tādus arī uztaisi. savadi laukos visu nepieciešamo herņu un uz priekšu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...