hackerman Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Tatad...Ieprieks jau sorry par to ka nav garumzimes, slinkums vnk instalet winlatu vai tildi Tatad es uzmaikoju CS karti...Pats vinu spelet varu tikai kad kads cits ienak mana sereri vinam paradas errors : WARNING:couldnt open zetitor .wad es domaju ka citiem kas ir pieredzejusi CS mapju veidosana tas nebus nekads brinums paldies visiem kas palidzeja un pashol na*uj kas nepalidzeja bet izteica stulbas piezimes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Viņam vienkārši nav tā faila. Uztaisi to foršo .res failiņu, lai CS zina, ka arī to failu vajag nokačāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 Uztaisi to foršo .res failiņu, lai CS zina, ka arī to failu vajag nokačāt. Ludzu uzraxti ka lai es uztaisu to res failu....es nemaku tadu taisit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Paskaties savā CS karšu folderī, gan jau kāds tur būs, atver ar Notepad un cerams, sapratīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 (edited) ok paskatiisos PALDIES!!! Respect tagad bus jamedjina.....itka uztaisiiju 8) bet ka lai uztaisa ka tas res fails darbojas? vnk jaieliek ctrike\maps armapes nosaukumu un viss? Edited August 29, 2006 by hackerman Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIONz Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 -wadinclude Funkcija ļauj iekompailot tekstūras kartē tādējadi vairs nav vajdzības pēc *.wad faila. Šī iespēja ir piejama tikai Zoner's Toolim. Kā izmantot -wadinclude Piemēram tavs *.wad faila nosaukums ir manswads.wad. Pievieno '-wadinclude manswads' hlcsg Parametru lodziņā (bez pēdiņām). Ievēro '.wad' nav vajadzīgs šajā rindiņā. Tātad tavs Parametru lodziņš izskatīsies šāds: $path\$file -wadinclude manswads Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 o thanks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now