jerrico Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 kas taa pa lietu ka csaa austinajaas visas skanjas kas ir taaluama skan itkaa ljoti ljoti tuvu buutu? ir kaadas konsoles komandas pret to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 es domaaju, ka pie vainas austinjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 28, 2006 Author Report Share Posted August 28, 2006 es domaaju, ka pie vainas austinjas nee visur citur ir okej vienmeer ir bijis un buus, bet csam kaut kas notikaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ki6ka Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 ja tev prieksa piesleegtas pameigini palikt apaksaa zem taa suda kas sprauzhas ieksa kaadu fignju... vaj ari nomajni to kontaktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
siiczz Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 kas taa pa lietu ka csaa austinajaas visas skanjas kas ir taaluama skan itkaa ljoti ljoti tuvu buutu? ir kaadas konsoles komandas pret to? Tas jau tieshi ir forshi varesi sagatavoties jau laiciigi ka enemy tuvojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 pamegini s_eax "0" vai s_eax "1" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Noteikti dzirdi kā rounda sākuma pretinieki iepērkas ?! Cik esmu dzirdējis, čempjos šo fīču nevar izmantot, par to var diskvalificēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 Noteikti dzirdi kā rounda sākuma pretinieki iepērkas ?! Cik esmu dzirdējis, čempjos šo fīču nevar izmantot, par to var diskvalificēt. bet es neakadas komandas neesmu aizticis, paarinstalejeu vakara kompi un speeleeju pa defu tikai savus bindus saliku nu kas teia ka laiciigi avr sagatavoties, amn tieshi jaaseezh pie kompja un kaa zombijam jaaklausas visas skanjas, liekas ka pretinieks kkur tuvu ir a iisteniibaa pavisam taalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 bet es neakadas komandas neesmu aizticis, paarinstalejeu vakara kompi un speeleeju pa defu tikai savus bindus saliku nu kas teia ka laiciigi avr sagatavoties, amn tieshi jaaseezh pie kompja un kaa zombijam jaaklausas visas skanjas, liekas ka pretinieks kkur tuvu ir a iisteniibaa pavisam taalu Komandas nē, varbūt optionos pie sound esi ieķeksējis liekus ķekšus. Precīzi nepateikšu, bet ņem visus ārā un nekādus speciālos hardwārus neselekto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Ja tev ir CMI audio config Ieej tur -> Effekt un nonjem arenas effektu. Vaj ej uz cs otioniem un mekle ko tu ar skanju esi izdarijis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 Ja tev ir CMI audio config Ieej tur -> Effekt un nonjem arenas effektu. Vaj ej uz cs otioniem un mekle ko tu ar skanju esi izdarijis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 volume 5 bet pagriez autinas klusaak - tas lai talaak volume 1 vai 0.5 tad pagries tieshi skalaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 30, 2006 Author Report Share Posted August 30, 2006 var lockot ciet, pats no sevis atrisinaajaas viss, skanajs draiveris kaudt kaads kreisais bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now