kamikazed Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Ceru ka kads vares izpalidzet mana problemaa!! Man ir tada problema ka ap shi gada janvari nu kad norisinajas gign cups man izdzesa nick!! mans nicks bija :kamikazed Man ir lugums vai sho nuick nevaretu pieregot atpakal!! ??? JO savadak ir vnk liels 4akar ka visu laiku met ara !!! Es neatceros iemeslu kape vispar manu nick izdzesa utt!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 tas iemesls vareetu buut kaut kur te (2.postaa) http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=6347 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikazed Posted August 28, 2006 Author Report Share Posted August 28, 2006 bet tur nav iemesla!! es neatceros iemeslu!!! bet kavtkaa nevaretu sarunaat ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 nu no saakuma noskaidrosim kas tur bija par vainu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikazed Posted August 28, 2006 Author Report Share Posted August 28, 2006 labbi ! Es loti veletos lai butu man atpakal nicks!! man vish bija kadus 4gadus nu tikk tikko izveidojas gign! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LĪze. Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 diezvin vai tew atdos atpakal so niku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikazed Posted August 30, 2006 Author Report Share Posted August 30, 2006 Ja butu iespejam es pat kadu 5ls piemestu!! JO es loti velos atpakal sho slotu!! MNan tiko izteica repliku ka man ir sudiga reputacija ??? Sho teica Spec_Alfa bet ka tas bija jasaprot??? Itka es nesmu neko sudigu izdarijus apkavnojis reputaciju!! Ta biki uzreiz piedomaju NU ka buus ar to nick?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 38. [T.N.T] ( Yoh, wReck, Sims, NAZ, kamikazed, 2pac, CooLeR, N1K3*[pR0]* ) Vai nevarētu gadīties tā, ka T.N.T cupā čītoja? Ja tā, tad piga tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Voila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts