pokor Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 (edited) demo movie nick : h!vemind esli tam ne bilo wh, to togda privet vsem Edited August 28, 2006 by pokor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Nesaprotu ko tas movie pierada... Varbut demo kautkas ir, bet no ta video tochna neko nevar izsecinat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted August 28, 2006 Author Report Share Posted August 28, 2006 kapec nevar??? on hotel proleztj 4erez oko6ko i tut uvidel 4to po ulice s awp 6as iz-za ugla vijdet i rezko nazad v budku..a v demo tam mnogo momentov Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 vispār tā tiešām izskatās. Gribēja izlīst pa logu, bet tad maģiska mājiena vadīts pārdomāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zloy^ Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Po muviku o4enj horosho pokazano, kuda on smotrit i za kem. A vot demku poka netu vremenji posmatretj, budet vremja objazatelno posmatrju, tak kak o4enj-o4enj zainteresoval muvik . Posle okon4jatelnogo prosmotda demki mozno budet vinestji VERDIKT Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 k sozhalaeniju demo prosmotretj nemogu tak, kak neotkrivajetsja... a na muvike vsjo prekrasno vidno, tut uzhe neotmazatsja... razve cto u parnja instinkt, ili dar!!!!! videtj cerez steni !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted August 28, 2006 Author Report Share Posted August 28, 2006 tut kak raz net nikakih HLTV gljukov s super reakciej..etot moment pokazal kak on o6ibsja ispoljzuja wh...i potom u nego bil "stopor" on vstal i ne znal 4to delatj..poka ego so spini ne ubili Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 tas ar awp bija 2pac domājams, ja hive spēlētu ar wh, viņam ar to niku rādītu...viņš nekur neietu, bet nošautu uz vietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 (edited) velku skatiishos UBERPRO POKORA MOVIE] SPRIEDUMS PAR DEMO:EJ DIRST UBER MEGA WH AIM SKILLZZ VAI NE POKOR ? MOVIE:POKOR ja tu domaa ka es aizpisos prom deel awp tu smagi maldies kalbacniek , es sedzu abus spotus un vienk uzlecu uz lodzinja jo taa man sanak tuvaak awp spotam un labaak redzeetu , bet nu tu tak PAliec PRO pokor secinaajums:pokor ti uber pro , ej paspeelee labaak pret botiem lanaa Edited August 28, 2006 by DeMoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 (edited) muviks suukaa , demku man never valjaa, pokor no viena momenta secinajumi par agru , kr4 uztaisi 50 tadus muvikus un tad es par tevi uztaisiishu tikpat , ok? [edit] aa un jaa , ja tur bija awp tad kapeec h1ve vispaar leca uz taa lodzinja ja zinaaja jau ieprieksh ka tur buus awp? Edited August 28, 2006 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 muviks suukaa , demku man never valjaa, pokor no viena momenta secinajumi par agru , kr4 uztaisi 50 tadus muvikus un tad es par tevi uztaisiishu tikpat , ok? [edit] aa un jaa , ja tur bija awp tad kapeec h1ve vispaar leca uz taa lodzinja ja zinaaja jau ieprieksh ka tur buus awp? vinjs tur atkaartoojas, nevis 2x es taa dariju , tas ir 4jipa bez 4iitiem uz slow motion paraada ka es it kaa esu gribeejis lekt araa. par awp man liekas zinaaju jo vinjs uz ielas noteikti kaadu noshaava ,bet tad man ir japarskataas demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 :DDDDDDDDDDDDDDD piegaja pie loga pastijas nau neviena aizgaja kur WH ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 :DDDDDDDDDDDDDDD piegaja pie loga pastijas nau neviena aizgaja kur WH ? tur jau taa lieta, bet man ir wh polubume es zinaaju ka vinjs naaks un speciaali aizbeegu, es vienk skatos maajas spotu ieks t respawna un ielu .. pokor's vienk ir megamozgeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 denja viņs vnk nepaskatās logu es nekad nēsmu redzējis ka kāds ta skatītos pa logu viņš sāka līst āra bet tad pēkšņi nezinu kapēc ātri sāka līst atpakaļ un aizpisās no loga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 denja viņs vnk nepaskatās logu es nekad nēsmu redzējis ka kāds ta skatītos pa logu viņš sāka līst āra bet tad pēkšņi nezinu kapēc ātri sāka līst atpakaļ un aizpisās no loga! es skatos taa, jo es tik taalu uz sava brightness varu neredzeet + es tikai uzlecu uz lodzinja , nevis kustejos uz priekshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 velku skatiishos UBERPRO POKORA MOVIE] SPRIEDUMS PAR DEMO:EJ DIRST UBER MEGA WH AIM SKILLZZ VAI NE POKOR ? MOVIE:POKOR ja tu domaa ka es aizpisos prom deel awp tu smagi maldies kalbacniek , es sedzu abus spotus un vienk uzlecu uz lodzinja jo taa man sanak tuvaak awp spotam un labaak redzeetu , bet nu tu tak PAliec PRO pokor secinaajums:pokor ti uber pro , ej paspeelee labaak pret botiem lanaa Tevi vajadzētu nobanot no servera par atklāta daunisma izrādīšanu. Čalis mierīgi ielika demku un mūviju, lai citi apskatās, bet tu te kaut kādu wannabe pro pidaru bazaru sāc mētāt. Es nesaprotu, tad kad tu pie kompja apsēdies tev stulbuma poga ieslēdzas vai kā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Tevi vajadzētu nobanot no servera par atklāta daunisma izrādīšanu. Čalis mierīgi ielika demku un mūviju, lai citi apskatās, bet tu te kaut kādu wannabe pro pidaru bazaru sāc mētāt. Es nesaprotu, tad kad tu pie kompja apsēdies tev stulbuma poga ieslēdzas vai kā? macho protams, gribeetu redzeet kaads tu biji 17 gados mieriigs savaldiigs ar iq >500 ? vairaak es neko nepostoshu lai tev nebuutu te jaizraadaas ka tu esi galvenais Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Ir vairāki lieliski piemēri gignā kuriem nav ne tuvu 17 gadiem un viņi ir daudz mierīgāki un savaldīgāki par tevi. Ar IQ tam šoreiz mazs sakars. ā, un OI kā es izrādījos ka esmu galvenais. Tik traki, ka pats neievēroju un joprojām to neredzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Ir vairāki lieliski piemēri gignā kuriem nav ne tuvu 17 gadiem un viņi ir daudz mierīgāki un savaldīgāki par tevi. Ar IQ tam šoreiz mazs sakars. ā, un OI kā es izrādījos ka esmu galvenais. Tik traki, ka pats neievēroju un joprojām to neredzu. nu es nekluseeju es saku tas kas ir uz sirds , hate ir or love it , tada ir mana nostaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Tikai nezkāpēc piesēžoties pie kompja tev uz sirds sakrājas sakāmais pilns ar apdirsieniem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Mēģinu lejupielādēt to movie, bet man tai lapā viņš tikai reload taisa, man tā vienīgajam? Un katru reizi pieskaita tikai lejupielādēšanas reizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 muvijs = Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Nepišat mozg, demo visu izsaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Jaatzīst ka mūvijs patiešām ir shits un tāds viens momentiņs neko neizsaka... Protams H!ve spēlē tīri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 noskatijos tikai moviku, nju pec 1 momenta nevar 100 % pateikt, nju bet par to brightness otmazka bija laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now