zutis- Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Pasakiet ludzu kaads, vai shajaa demo ir WH vai naw... Demo nav ilgs! Nick: KiLL Tjipa tajaa vietaa kursh vinsh uzshauj tieshi pa kvadraatinju, de_train mapee B spotaa pie trepeem, skatoties ar CD Hack. DEMO-->> http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=4939&ext=DEM Es vnk gribu paklausiities citu viedokljus, jo man liekas, ka tur naw wh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 zutis- said: Pasakiet ludzu kaads, vai shajaa demo ir WH vai naw... Demo nav ilgs! Nick: KiLL Tjipa tajaa vietaa kursh vinsh uzshauj tieshi pa kvadraatinju, de_train mapee B spotaa pie trepeem, skatoties ar CD Hack. DEMO-->> http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=4939&ext=DEM Es vnk gribu paklausiities citu viedokljus, jo man liekas, ka tur naw wh. da labi wh tur nau bet vareji to demo vismaz zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted August 27, 2006 Author Report Share Posted August 27, 2006 da man bija slinkums vispar sheit k-ko raxtiit, bet vnk, es gribu zinaat citu domas, jo esmu parliecinaats, ka tur naw wh!!! Problema ta, ka banu uzlika pro players.... Nick: Marlboro un vinsh 100proc saka, ka tur wh. Gribu pieradiit vinam, ka naw tur WH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 zutis- said: Gribu pieradiit vinam, ka naw tur WH! parasti ar sitadiem keksiem gruti iet ar to pieradishanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syco Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Tiirs chalis - Nav cdhack ! P.S Mans viedoklis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Neredzu iipashu jeegu shij diskusijaij.. Man liekas tur jau vis ir TL.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now