redboot Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Sheit visi kam ir veeleeshanaas raadam uztjuuneetas bildes no gign tusa. Man jau viena ir gatava, kuru pievienoshu attachmentaa. Takaa macho bija sashutis, ka visi tur uz to zaljo telti(miniet vienu reizi kuram spiideklim shii telts pieder ) liida, bet vinjsh nepamanijaas tur buut, tad tagad vinjsh varees teikt ka tur bija un ar alinatoru vilka gandzhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Sheit visi kam ir veeleeshanaas raadam uztjuuneetas bildes no gign tusa. Man jau viena ir gatava, kuru pievienoshu attachmentaa. Takaa macho bija sashutis, ka visi tur uz to zaljo telti(miniet vienu reizi kuram spiideklim shii telts pieder ) liida, bet vinjsh nepamanijaas tur buut, tad tagad vinjsh varees teikt ka tur bija un ar alinatoru vilka gandzhu +50 Uber bilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 es jau zinaju, ka ali neskoposies Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 super, beidzot es arī būšu bijis tai teltī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now