bukuciS Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Tā kā vakar nopirku sev portatīvo datoru, protams izmēģināju palaist cs. Visu uzinstalēju, bet kad connectojos pie jebkura servera viņš tjipa rada loading, bet nekas nenotiek un beigas ir retry! Nevaru saprast, kur ir problēma, jo firewall arii it kā izslēdzu, bet progress nav! Arī nevienu serveri nevar add'ot un pie Options < Internet, kur parasti rādas milioniem serveru, tas arī nerādas, tā kā ceru uz kādu cs speciālistu, kurš dos man dos iespēju adminēt jaunā limenī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Pameegini patchus pamainiit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 Pameegini patchus pamainiit! Es šaubos vai patchos ir vaina, jo esmu patch.v26. jau uzbaazis (jaunākais no patchiem) un domāju, ka vaina ir k-kur citur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Nu uzliec pimeeram v21! vismaz pameegini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 varbuut ar portiem kaut kas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 (edited) Uztaisīju new game, viss it kā aizgāja, bet pat nezinu, ko iesākt, jo kā nevaru - tā nevaru piekonektēties online serveriem! p.s SOS Connecting to cs.gign.lv... Retrying cs.gign.lv... Retrying cs.gign.lv (šādi izskatās neveiksmīgā connect'ošanās) Edited August 20, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 Paldies par dižo atsaucību, bet tomēr galu galā man aizgāja! p.s Topic may be closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now