bikl Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Nu kr4 es paņemu kādu konkrētu cfg nokopēju saturu un ielieku savā configā nu itkā viss ir 0k kad 1. x ieiet, bet kad rr pc un atkal eju CS'ā vainu viņš ir pazudis vai arī pārveidojies... Nu kr4 helpppp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) nespeelee ar chiitiem aa un man veel patiik ka ir kkaadi serveri kuros ieiet un tad cfg izmainaas... karoch ja gribi lai saglabaajas speelee gign, apollo... nu vnk kkaados lielos normaalos serveros... Edited August 3, 2006 by one 'lil AnimaL Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 nespeelee ar chiitiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 nespeelee ar chiitiem aa un man veel patiik ka ir kkaadi serveri kuros ieiet un tad cfg izmainaas... karoch ja gribi lai saglabaajas speelee gign, apollo... nu vnk kkaados lielos normaalos serveros... Admini vnk uzliec execclient Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born2Hack Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 mouse2 *.cfg -> [\/] Read-only Tad to failu nevarees nekaa redakteet(piem, ja tu kaut ko uzrakstiiji jaunu caur console, peec tam, kad tu iziesi no CS, tas ko tu pierakstiiji,itkaa nekad nebiaj pierakstiits, so tavs configs palisk taads, kadu tu saglabaaji...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now